Kezdőlap » Gyógyszerek » A C-vitamin előnyei

A C-vitamin előnyei

Sokan nem tudják de a C-vitamint máshogy is szokták mondani úgy mondják még hogy aszkorbinsav. A világon nagyon sokan szedik nap mint nap a gyógyszert vagy ami tartalmaz C-vitamint de nagyon sokan nem!

Előnyei:(Állatok)

Először is az állatoknak nincsen szükségük a C-vitamin beviteléhez. A gerinces állatok többségének azért sem kell a C-vitamin adagolás mert nekik a szervezetük előállítja magától is. Az állatok ezért sem betegszenek meg olyan gyorsan mint mi emberek. Mert nekünk nem készíti el a szervezetünk a vitamint hanem nekünk magunknak kell pótolni ezt a szervezetünkből.

Miért is betegek az emberek? (mi)

Az emberek nagy része azért betegszik meg nagyon gyorsan pl. járványnál, vírusnál, akár egy kis hidegtől is megfázik stb.
mert nem szednek az emberiség nagy fele C-vitamin pedig a szervezetünknek szüksége van rá hogy a szervezete megtudja védeni magát az előbb írt betegségektől.

Mennyire is van szükség? (naponta): Vegyük fel egy példánk egy 68-kg-mos embert. Na egy ilyen súlyú embernek minimum 12000 mg kell beszedni márt a szervezet ennyit kíván hogy megvédhessen minket! Sajnálatos módon az orvosok nem ezt mondják a betegeknek hanem naponta 60 mg szükséges pedig ezt az egyet az orvosok is rosszul tudják inkább az mondják “vedd meg a sokkal drágábbat úgy is jobb” PEDIG NEM!! Viszont a jó gondolkodású tudósok azt mondják hogy naponta minden embernek szüksége van kb. 12000-15000 mg -re van szüksége egy átlagos embernek.

Ha kicsit után gondolkodunk akkor ennyi vitamint nem nagyon lehetne pótolni nagyon sok gyümölcsökkel sem!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A gyógyszer mindenre a legjobb megoldás?

Döbbenten látom reggel és este, hogy szívbeteg édesapám számra pontosan 16 féle gyógyszert visz be …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük