Kezdőlap » Divat és szépség » Ricinusolajjal a dús szemöldökért

Ricinusolajjal a dús szemöldökért

A természetes, dús szemöldök egy ideje visszatért a divatba. Azonban azok, akik évekig, vagy évtizedekig szedték, nem tudják egyik hétről a másikra visszanöveszteni. A ricinusolaj segíthet az ápolt, dús szemöldök kialakításában. Az értékes olaj amellett, hogy tápláló hatású, a szőrnövekedést is serkenti: a vékony szemöldököt vastagabbá tehetjük vele.A ricinusolaj ápoló hatása A ricinusolaj egy természetes olaj, amit a ricinus növény magvaiból nyernek ki. E-vitaminban, és különféle esszenciális zsírsavakban gazdag, ezért a bőrnek, és a hajnak egyaránt jót tesz. Javítja a bőr vérellátását, serkenti a hajnövekedést, és sokaknál a több évnyi szedés miatt elvékonyodott szemöldökszőrzetet is helyre tudja hozni. A ricinusolaj hívei ...
url412.jpg

A természetes, dús szemöldök egy ideje visszatért a divatba. Azonban azok, akik évekig, vagy évtizedekig szedték, nem tudják egyik hétről a másikra visszanöveszteni. A ricinusolaj segíthet az ápolt, dús szemöldök kialakításában. Az értékes olaj amellett, hogy tápláló hatású, a szőrnövekedést is serkenti: a vékony szemöldököt vastagabbá tehetjük vele.

A ricinusolaj ápoló hatása
A ricinusolaj egy természetes olaj, amit a ricinus növény magvaiból nyernek ki. E-vitaminban, és különféle esszenciális zsírsavakban gazdag, ezért a bőrnek, és a hajnak egyaránt jót tesz. Javítja a bőr vérellátását, serkenti a hajnövekedést, és sokaknál a több évnyi szedés miatt elvékonyodott szemöldökszőrzetet is helyre tudja hozni. A ricinusolaj hívei ezenkívül a csodaszer szempilla-, és hajnövesztő hatására is esküsznek. A ricinusolaj használatából akkor is profitálhatunk, ha a szemöldökünket nem szeretnénk dúsabbá tenni: az értékes olaj hidratálja, csillogóbbá teszi a szőrszálakat, egészségesebb kinézetet ad a szemöldöknek.

Ricinusolaj a vastag szemöldökért: hogyan alkalmazzuk?
A ricinusolaj a gyógyszertárakban, és a drogériákban is kapható. A kezeléshez elsősorban türelemre van szükségünk: a látható eredményre elképzelhető, hogy akár több hetet is várnunk kell. Esténként, a smink lemosása után vigyük fel az olajat a szemöldökre, hagyjuk egész éjszaka hatni, majd reggel alaposan mossuk le. Az olaj maradványait egy tiszta kendővel eltávolíthatjuk a bőrről. Ha a szempillák növesztésére használnánk a ricinusolajat, esténként a szempillák tövére vigyük fel egy fültisztító pálcika segítségével.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Premiere Of HBO's "True Blood" 5th Season - Arrivals

Milyen szépséghibák vannak, melyeket nem kell szégyellni?

Szinte minden nő tud mondani saját magán egy olyan dolgot, amit szívesen megváltoztatna, hogyha lenne ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.