Kezdőlap » Internet » Milyen játék a Travian?

Milyen játék a Travian?

Az online játékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Van egy játék, amelyik jövőre ünnepli 10. születésnapját. A német fejlesztésű, de 40 nyelven elérhető népszerű stratégiai játék a Travian. Ez egy valós idejű stratégiai játék, amiben kereskedhetünk, fejleszthetünk, és harcolhatunk. A játék kezdetekor el kell dönteni, hogy melyik néppel szeretnénk játszani. Három különböző néppel játszhatunk. Mindegyiknek más különlegességei vannak. A választható népek a Római, a Gall, és a Germán. Induláskor egy kis falut kell irányítanunk, és fejlesztenünk. A falu két részből áll. Az egyik maga a falu, ahol különböző gazdasági, infrastrukturális, vagy katonai épületeket építhetünk, a másik pedig a falut körülvevő nyersanyagtermelő területek. Négy nyersanyag ...

Az online játékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Van egy játék, amelyik jövőre ünnepli 10. születésnapját. A német fejlesztésű, de 40 nyelven elérhető népszerű stratégiai játék a Travian.
Ez egy valós idejű stratégiai játék, amiben kereskedhetünk, fejleszthetünk, és harcolhatunk. A játék kezdetekor el kell dönteni, hogy melyik néppel szeretnénk játszani. Három különböző néppel játszhatunk. Mindegyiknek más különlegességei vannak.
A választható népek a Római, a Gall, és a Germán.
Induláskor egy kis falut kell irányítanunk, és fejlesztenünk. A falu két részből áll. Az egyik maga a falu, ahol különböző gazdasági, infrastrukturális, vagy katonai épületeket építhetünk, a másik pedig a falut körülvevő nyersanyagtermelő területek. Négy nyersanyag típus létezik. Fa, vasérc, agyag, és búza. Az első háromra az építkezéseknél, sereg gyártásnál, fegyverek fejlesztésénél van szükség, a búzára pedig mindezek mellett még a lakosság ellátásánál is.
A játék kezdeti célja a lakosság növelése, új falvak alapítása, vagy elfoglalása, és egy klánhoz való csatlakozás. A klánok aztán együtt küzdenek tovább a többi klán ellen. Később több ereklye is megszerezhető, amik segítenek a játékban.
Normál szervereken a 260. nap után kezdődik a végjáték. Ez az utolsó szakasz. Ilyenkor aktiválódik a negyedik nép, a Natar.
A játék célja, hogy valaki felépítse a világcsoda nevű épületet. Ezt próbálják megakadályozni a Natarok, és a rivális klánok.
Aki szereti a stratégiai játékokat, annak tetszeni fog ez a remek online játék. Ha valaki sokat internetezik, és jobban kedveli a pörgősebb játékmenetet, akkor próbálja ki a játék egyik speed szerverét. Ezen a szerveren a játék gyorsabban zajlik. Egy speed3x szerveren például minden építési feladat harmadannyi ideig tart. Természetesen a végjáték is előbb kezdetét veszi. Itt már a 100. napon megjelennek a Natarok.
Kardokat, bárdokat elő, és irány hódítani! Persze csak virtuálisan.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan importáljunk cikkeket?

Van úgy, hogy pénzhiány miatt egy ingyenes wordpress oldalt kell létrehoznunk, ám később már tudunk ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.