Kezdőlap » Hotel » Wellington-i szálláslehetőségek

Wellington-i szálláslehetőségek

Wellington Új-Zélandon található város, amely az ország fővárosa is egyben. A városban a legegyszerűbben úgy tudunk szállást találni, hogyha előtte interneten keresztül lefoglaljuk a szobát, de így nagyobb összegeket is meg tudunk spórolni egyben, mert kedvezményekhez is juthatunk internetes vásárláskor. A belvárosban akár négycsillagos luxusszállodákat is találhatunk, így közel lehetünk mindenhez, a város középpontjában.
A legnépszerűbb belvárosi szállás egyértelműen a Hotel Wellington, amely ötcsillagos minőséget ígér, míg ennek a kisebbik „testvére” a Holiday Inn Wellington, amely már kedvezőbb árkategóriát kínál. Ugyancsak a belvárosi szállások között említésre méltó a The James Cook Hotel Grand Chancellor, amely nemcsak megannyi turistát, de sok üzletembert is vonz az áraival. Hogyha kifejezetten az olcsóságra törekszünk, de mégis a központban szeretnénk maradni, akkor a Base Wellington Backpackers Hostel, és a Cambridge Hotel Wellington ajánlatait érdemes megnéznünk.

Wellingtonban több módon is ki tudunk kapcsolódni, elég hogyha megemlítjük a város központjában található kávézókat, éttermeket és bárokat, melyekbe megéri betérni itt tartózkodásunk alkalmával. Természetesen látnivalóból sincs itt hiány, megannyi történelmi jelentőségű emlék, művészeti és kulturális programlehetőségek, valamint sportolási lehetőség is van a városban.
Mivel Új-Zélandra nagyon nehezen, és általában több átszállással tudunk csak eljutni, ezért készüljünk fel arra, hogy nagyon hosszú-, és nagyon költséges út áll előttünk. Még akkor sem lepődhetünk meg, hogyha közel egy millió forintos útiköltségünk lesz oda-vissza, azonban úgy spórolhatunk meg a legtöbbet az útiköltségen, hogyha az átszállásokat egymáshoz igazítva mindegyik jegyből akciósat választunk. Habár így akár 2-3 napba is beletelhet az odaérés, mégis így olcsóbb az utazás.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sydney

Sydney Ausztrália legnagyobb városa, és fővárosa az Új-Dél-Wales államnak az országban. A több mint 4 …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük