Kezdőlap » Hotel » Völkermarkt

Völkermarkt

Völkermarkt Ausztriában található, Graztól délnyugatra, a Jaun völgyben. Ez egy olyan település, amely jelentős turisztikai befolyással rendelkezik a környéken, köszönhetően az itt található tónak. A város vonzereje sokak szerint nyáron látszik meg a legjobban, mivel a környéken rengeteg program, és fesztiválsorozat indul ekkor útnak.
Mikor beköszönt a jobb idő, megnyílnak a túraútvonalak is, amiket nemcsak gyalogosan, hanem kerékpárral is bejárhatunk. Mindezen felül, a vízi sportok szerelmesei is megtalálják a maguknak való szórakozást, hiszen a Völkermarkti tóban jetskizni, vitorlázni, és evezni is lehet. A nagyobb szállodákban pedig a labdajátékok kedvelői találhatják meg a nekik megfelelő kikapcsolódást, ebbe beleértendő akár a tenisz, vagy a pingpong is. A hotelek között nagyon sok olyan hely van, ami nemcsak luxusszintű, hanem pénztárcabarát is egy Magyarországról érkező turista számára. Érdemes megnéznünk a Hotel al Parco, a Rosenberger Motor-Hotel, valamint a Hotel Krone Restaurant ajánlatait is egyaránt.

Az apartman típusú vendégházak is jó lehetőséget kínálnak a pihenésre, ezért hogyha a számunkra legjobbat szeretnénk, a Frühstückspension Waltraud, a Gasthaus Altes Brauhaus, és a Gasthaus Zum goldenen Anker kínálatában szemlélődjünk.
Ez az osztrák kisváros Magyarországtól körülbelül 400 kilométerre található, és könnyen megközelíthető autóval is, mivel a szomszédos országban nagyon jó autópályák vannak, ennek köszönhetően nagyon gyorsan elérhetjük ezt a kis üdülőközpontot. Ne várjunk nagyon sok embert a főszezonon kívül, hiszen összesen 11 ezer állandó lakos él itt mindössze.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sydney

Sydney Ausztrália legnagyobb városa, és fővárosa az Új-Dél-Wales államnak az országban. A több mint 4 …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük