Kezdőlap » Hotel » Volders

Volders

Volders település Ausztriában található, 12 kilométerre keleti irányban Innsbruck-tól, az Inn-folyó déli oldalán. Ez a kisváros nem túl nagy, hiszen összesen 4 és fél ezer állandó lakossal rendelkezik, azonban megfelelő utazási állomás lehet, hogyha például utazásunk során szeretnénk megszállni egy kisebb településen.

Volders-ben nincsen sok szálloda, hiszen nem kifejezetten a turizmusra épül a kis település gazdasága, viszont akad néhány olyan hely, ahol megszállhatunk 1-2 éjszakára, szép és igényes körülmények között. Az előbbire kitűnő példa a 2 csillagos kis hotel, a Landgasthof Jagerwirt, és a 3 csillagos Krepperhütte.
Amíg Volders-ben tartózkodunk, és van egy kis időnk kikapcsolódni, érdemes megnézi a hely nem túl sok, bár annál érdekesebb látnivalóit. Található itt például két gyönyörű kastély, melyek a Friedberg, és az Aschach nevet viselik. Van itt egy híres egyházi épület is, mely már régóta áll, ez a Szent Carl templom, valamint a hídtól nem messze a Szervita-kolostor, és a mellette álló templom is alkalmas lehet arra, hogy megnézzük.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vír szigete

Horvátországban, Zadartól összesen 25 kilométerre található Vír szigete, amely Dalmácia északnyugati részén helyezkedik el. Ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük