Kezdőlap » Fogyókúra » Vasszöggel diéta

Vasszöggel diéta

Mindannyian tudjuk, hogy a vas az emberi szervezetnek egy nagyon fontos összetevője, anélkül nem is lehet élni. Ki lehet nyerni sok élelmiszerből, vannak rá vastabletták, de vannak olyan emberek is akik ezzel nem tudnak betelni és valami sokkal elképesztőbb módszerekkel állnak elő.

Egy francia úriember, bizonyos Michel Lotito arra adta a fejét, hogy vasszögeket, illetve egyéb fémtárgyakat elfogyasszon. Naponta 1000 gramm fémet is megevett, mert úgy érezte, hogy a gyümölcsökhöz és tojáshoz hasonló vasat tartalmazó ételek neki nem ízlenek, így tulajdonképpen 1959 óta úgy élt, hogy vasat reggelizett, vacsorázott és ebédelt.

Ennyi bevitel naponta azt jelenti, hogy 1959 és 1997 között 9 tonna fémet étkezett, ami valljuk be egy elég nagy szám. Mondjuk nem is volt olyan rövid élete, mint sokkan hinnék, 2007-ben hunyt el és nem vashiányban. (57 év) Különböző Gasztroenterológusok is kivizsgálták, nem sok sikerrel, annyira jutottak mindössze, hogy szereti és megeszi a fémeket.
Be is került a Guinness rekordok könyvébe egy ilyen teljesítményével: megevett 18 biciklit, 15 bevásárló kocsit, 7 televíziót, 8 csillárt, 2 ágyat, egy pár sílécet, egy számítógépet, egy koporsót és elvileg egy repülőgépből is falatozott.

Fantasztikus, hogy az emberek mire nem képesek, de ha valaki diétázni szeretne, az ne feltétlenül így kezdje, még akkor se, ha az illető vashiányos. Esetleg fogyasszon spenótot, brokkolit, vagy mákot, ezekben is bőségesen találhatunk vasat, ha esetleg mi se szeretnénk a gyümölcsöket, vagy a tojást.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A csokoládé nem kövérít

Rendszeres, de mértéktartó fogyasztással a csokoládé – magas kalóriatartalma ellenére – még jót is tesz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük