Kezdőlap » Film » Vaskos hazugságok

Vaskos hazugságok

Nem mondhatni ismertnek a filmet, nem is világklasszis sikersztori, azonban van a történetben, valami magával ragadó. Keresgélve a legnagyobb videómegosztó portálon könnyedén rábukkanhatunk.

A film 2010-ben készült és a főszereplője: Poppy Montgomery (Nola Devlin)

A történet röviden

Nola Devin a Shine! magazinnál dolgozik szerkesztőként. Főnöke és kollégái gyakran gúnyt űznek a közönséges viselkedéséből és a molett alkatából. Próbálkozásai a munkahelyén és a magánéletében is rendre kudarccal végződnek, így hazugságokból felépít magának egy alteregót. Egy nap aztán belebotlik álmai pasijába és szép lassan a korábban csak a képzeletében létező nő testet ölt benne.

A film mondhatjuk, hogy igazi csöpögős tündérmese, amolyan lányos regényekből jól ismert karaktereket jelenít meg. Azonban a mondanivalója jóval több. Rendszerint minden önbizalom hiányos nőnek két énje van, egy, amit a külvilág lát, és egy, amely mélyen belül lakozik és igyekszik a felszínre törni. A filmben három molett hölgy jelenik meg, akik egy nap eldöntik, hogy Hamupipőkék lesznek. Intenzív fogyókúrába kezdnek, melynek további fokozója egy sármos fiatalember Adam Kaufman (Chip/Alex), aki érzelmeket kezd táplálni Nola iránt.
Alax nem ismeri Nola titkát, miszerint ő Belinda Apple a híres internetes tanácsadó, mégis beleszeret, nem a külsejébe, hanem abba, ami belül lakozik a lelkében.

Sokan elfelejtik, hogy nem minden a külső, hiszen az csak “csomagolás”. Az ajándéknál sem a csomagolást nézzük, – főként ha régóta vágyunk valamire, – hanem arra, mi lapul a külső alatt. A belső értékek jóval fontosabbak, valójában a külső folyamatosan változik, az évek során öregebbek leszünk, ráncaink keletkeznek, de legbelül mindig ugyanazok leszünk.

A filmhez jó szórakozást kívánok!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A másik nő (Love and Other Impossible Pursuits)

A másik nő című film 2009-ben készült, dráma. Főszereplők: Natalie Portman (Emilia Greenleaf) Scott Cohen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük