Kezdőlap » Hotel » Utazzunk Valentin napon

Utazzunk Valentin napon

A Valentin nap a szerelmesek számára az év egyik legfontosabb napjának számít, amikor szó szerint ünnepelhetik a szerelmüket.
Ilyenkor az utazási irodák is számolnak azzal, hogy sokan fognak külföldre romantikus utazásokat tervezni, és emiatt sok olyan akciót is kínálnak a párok számára, amiket bizony máskor dupla áron lehetne megvásárolni. Ezért ilyenkor érdemes jobban áttekinteni az utazási irodák ajánlatait.
Európa szerte vannak olyan helyek, ahol Valentin napon az egész város felbuzdul, és minden szerelmes együtt sétálgat az utcákon, éttermekben vacsorázik, vagy éppen együtt hajókáznak a szerelem lagúnái között. Ha ilyen városokban szeretnénk átélni Szent Valentin ünnepét, akkor nincs más dolgunk, mit Olaszország felé venni az irányt. Az itáliai félszigeten, ilyenkor a legnépszerűbb hely Velence, és a sóhajok hídja, de nagy kavalkáddal készül minden évben Milánó, Róma, Firenze, Nápoly, és Palermo is.
De ha nem kedvelnénk Olaszországot, akkor sincs minden veszve, mivel vannak még ilyenkor szép városok, ahova nyugodtan mehetünk a párunkkal. Angliában London legyen ilyenkor az úti cél, Spanyolországban Barcelona, Franciaországban Párizs, Hollandiában Amszterdam, Németországban pedig Bréma. Az előbb felsoroltak mind nagyvárosok, azonban itt Valentin napokkor biztosan részünk lehet éttermi, szállodai, vagy wellness akciókban, mivel sokan tudják, hogy Valentin napon nem érdemes otthon tölteni az éjszakát.
Innentől kezdve nincs más dolgunk, mint párunkkal kiválasztani a nekünk tetsző úti célt, és már készülhetünk is életünk legszebb Valentin napjára.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ismerjük meg Mezőkövesd városát!

Mezőkövesd egy olyan kisváros, ahol közel 16 ezren élnek, és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található. Mezőkövesd az …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük