Kezdőlap » Hotel » Utazzunk Németországba, Rosenheimbe

Utazzunk Németországba, Rosenheimbe

Budapesttől nem messze található Rosenheim, így könnyen eljuthatunk a legdélebbi német városba, akár egy 5-6 órás autóúttal. Az idejutással valószínűleg nem lesz problémánk, hiszen autópályán keresztül utazhatunk, végig jó útviszonyok mellett.
Természetesen a turisták által is kedvelt városban több szállást is találhatunk, például 3-4 csillagos szálláshelyeket már magyar nyelven is lefoglaltathatunk interneten előre. A legnépszerűbb szálloda a 4 csillaggal rendelkező San Gabriele hotel, amely igencsak romantikus, és ezzel együtt történelmi hangulatú is. A helyiek állítása szerint a legegyszerűbben az Alpina Hotelbe foglaltathatunk online szobát, ez a 3 csillaggal rendelkező hely nem túl nagy, csupán 15 szobát kínál vendégeinek, mégis nagyon sokan kedvelik. Hogyha a belváros szívében szeretnénk szálláshelyet keresni, akkor egyértelműen a Hammerwirt-et érdemes választanunk, ez egy 2 csillagos hely, amely tökéletes megoldást jelenthet azok számára, akik az egyszerűséget, és a letisztultságot kedvelik elsősorban.

Rosenheim városa egy igazi kis történelmi sziget, azonban érdekesség, hogy nincs itt annyira sok régi épület, mint ahogy azt elsőre gondolnánk. Sokkal inkább a modernebb épületek dominálnak a településen, így a látványosságok is többnyire modern stílusúak. A belvárosban sokak által kedvelt kávézókat találhatunk a sétáló utcán, és a Max-Joseph-Platzon is. Hogyha egy németországi körutazást tervezünk, akkor annak megfelelő állomása lehet Rosenheim városa.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ipsos, a korfui turistaközpont

Korfu szigetének keleti partjánál található Ipsos, az üdülőhely, amely egyre népszerűbb a szigetre érkező turisták …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük