Kezdőlap » Hotel » Utazzunk Japánba

Utazzunk Japánba

Napjainkban Japán számít az egyik legkorszerűbb országnak a világon, ez megmutatkozik az ország kultúrájában, és a városaiban látható fejlettségi szinten is. Ugyancsak ez vonatkozik az itt található szállásokra, hiszen az országban nemcsak 2-3-4-5 csillagos hoteleket, hanem kisebb apartmanokat, és panziókat is találunk a kínálatban.
A Japán szigeten a nagyobb városokban természetesen többféle típusú szálláslehetőség is vár minket, megszállhatunk a tradicionális japán apartmanokban, amiket mi is könnyedén felismerhetünk a televízióban látott filmekből. A legjobban felszerelt, és legnagyobb méretű hoteleket és szállodákat Tokióban találjuk, a fővárosban nem mondunk sokat, ha azt állítjuk hogy legalább 1000 szállás közül válogathatunk ha jó helyen keresgetünk az interneten, természetesen beleértve az utazási irodák ajánlatait is. Ha azonban nem szeretnénk keresgetni, akkor itt van néhány olyan szállás, ami biztosan nem okoz majd nekünk csalódást. A következő ötcsillagos szállodák ajánlatait mindenképp érdemes megnézni azoknak, akik a luxust kedvelik elsősorban: Hotel Nikko Alivila Okinawa, Intercontinental Grand Hotel Yokohama, és Hotel New Grand Yokohama. Eggyel olcsóbb kategóriába sorolhatóak a következő szállodák: Grand Prince Hotel Hiroshima, Crowne Plaza Hotel Ana Kanazawa, Best Western Premier Hotel Nagasaki, valamint az Ana Hotel Sapporo. Árkategóriában pedig a magyar pénztárcáknak igazán kiváló hotelek a Shiba Park Hotel Tokyo, a Sunroute Plaza Shinjuku Hotel Tokyo, és a Hotel Chiba.
Hogyha Japánba szeretnénk utazni, akkor már néhány hónapra előre érdemes lefoglaltatni a repülőjegyet, hiszen így akciósan olcsóbban juthatunk hozzá. Tokióba általában egy átszállással, és körülbelül 16-18 óra alatt juthatunk el Budapestről.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tivoli, a reneszánsz város

Tivoli egy Olaszországban található város, amelynek gazdag történelmi múltja van, így jelentős településnek számít az …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük