Kezdőlap » Hotel » Utazzunk a 2014-es labdarúgó világbajnokságra

Utazzunk a 2014-es labdarúgó világbajnokságra

Négyévente megrendezik az olimpia után a világ második legnagyobb sporteseményének tartott labdarúgó világbajnokságot. 2014-ben Brazília ad majd otthont ennek a tornának, ami azt is jelenti, hogy ha párunkkal szeretnénk menni nyaralni, akkor a jövő év nyarán Brazília mindenki számára tökéletes pihenést, és szórakozást fog majd nyújtani. Érdemes a kalandvágyunktól fűtötten abba is belevágni, hogy a félrerakott pénzünkből veszünk egy retúrjegyet Budapest és Sao Paolo között, és onnantól kezdve mi döntjük el hol szállunk meg, meddig maradunk, és milyen mérkőzést tekintünk meg.

Ne higgyünk azoknak a hangoknak, akik azt mondják hogy már 2014. januárjában el fog fogyni az összes jegy a mérkőzésekre, hiszen ha csak visszagondolunk a 2010-es világbajnokságra, ahol a világon minden sajtó azt írta, hogy már elfogytak a jegyek, mégis a saját szemünkkel láthattuk hogy ez korántsem volt igaz, mert a mérkőzéseken bőven voltak még szabad székek a stadionokban, akár még Spanyolország mérkőzésen is. Brazília a szállások terén két kategóriába sorolható, vannak nagyon olcsó, ám minőségben nem igazán a legjobban felszerelt apartmanok, ám az igényesebb embereknek vannak fenntartva a 3-4 csillagos szállodák, amik a világbajnokság ideje alatt árkategóriában egy 4 csillagosétól fognak majd kezdődni.
Ha el szeretnénk utazni a VB-re, egy másik lehetőség is a rendelkezésünkre áll. Hogyha ezt választjuk, nincs más dolgunk, mint feliratkozni a nagyobb utazási irodák hírleveleire, akik amint létrehozzák az első utazási, szállási ajánlataikat, azt rögvest körbe is küldik mindazoknak, akik ezekre a hírlevelekre feliratkoztak. Egy utazási iroda által kínált programba beletartozik a retúr repülőjegy, egy adott városban egy hét szállás, és egy városnézés, valamint átlagosan egy 3 mérkőzésre szóló második – harmadik kategóriás stadionbelépő is.
Így könnyedén eldönthetjük, hogy a magunk által tervezett, vagy inkább az utazási irodák által előírt terv szerint szeretnénk elutazni majd a 2014-es labdarúgó világbajnokságra.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egy híres finn város: Oulu

Oulu egész Finnországban a 6. legnagyobb város, amely a Botteni-öbölben található, teljesen a tajga északi …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük