Kezdőlap » Hotel » Utazás Toszkánába, Viareggio városába

Utazás Toszkánába, Viareggio városába

Toszkána csodás tengerpartjai mindenki számára vonzóak, és ideális utazási célnak tűnnek. Sokan álmodnak arról, hogy a toszkán tengerpartokon töltsenek legalább egy néhány napot, ám kevesebben tudják, hogy ez nem is annyira elérhetetlen. Budapesttől Viareggio városa összesen 1023 kilométernyi távolságra található, ami azért nem vészes, mert az út nagy részét autópályán, jó körülmények között tehetjük meg. Persze hogyha nem autóval utazunk, akkor busszal is viszonylag hamar odaérhetünk, és egy kényelmes busztúra alkalmával is ellátogathatunk ebbe a városba.

Viareggioban többféle szállást találunk, kezdve a luxus hotelektől, egészen a kisebb apartmanokig bőven van választék. Természetesen online is tudunk foglaltatni szállást, azonban ezt legkésőbb június végéig tegyük meg, mert hogyha nem, akkor nem biztos hogy marad már szabad hely. A Hotel Tirrenia egy háromcsillagos hely, ahol jó árkategóriával, és megfizethető szolgáltatásokkal találkozhatunk. Ettől kissé exkluzívabb, és persze ennek megfelelően drágább is a Grand Hotel Principe Di Piemonte, amely már a négycsillagos kategóriához tartozik. Hogyha olcsóbb, mégis központban lévő szállást választanánk, nézzük meg a Hotel Massimot, vagy a Grand Hotel Royalt, amely szinte minden igénynek megfelelő szolgáltatásokkal várja vendégeit.
Hogyha úgy utaztunk el a városba, hogy nem igazán terveztünk előre programokat, akkor nézzünk be egy helyi utazási irodába, akár itt is tájékoztatni tudnak minket afelől, hogy milyen utazások, programok, esetleg hajós kirándulások kerülnek megrendezésre. Összességében Viareggioról elmondhatjuk, hogy nagyon szép környéken fekszik, így nemcsak a városban érdemes szétnézni, és nevezetességek után kutatni, hanem akár a szomszédos településeken is. Tehetünk például egy kellemes sétát a helyi kikötőben, vagy elmehetünk a helyi riviérára, és fürödhetünk egy jót.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük