Kezdőlap » Divat és szépség » Újszerű fogszabályozás: Incognito

Újszerű fogszabályozás: Incognito

Egy önfeledt mosoly megszépít, magabiztossá tesz, sőt, valakit le is vehetünk vele a lábáról, vagy szimplán jókedvűvé tehet. Mindez nem igaz, ha a fogaink szabálytalanok, és mi magunk is szégyellünk nyitott szájjal mosolyogni, mert nem szívesen mutathatjuk a kusza fogsorunkat. És mi van akkor, ha irtózunk a „fémes mosolytól” és ezért nem szeretnénk fogszabályozóval kezeltetni a problémát? Ma már mindenre van megoldás! Az Incognito névre keresztelt fogszabályozó nyújtja napjainkban a legesztétikusabb lehetőséget a fogsor szabályozására. A technika kényelmes, láthatatlan és egyszerű.

Ez az új módszer a hagyományos fogszabályzókkal ellentétben nem a fogsor külső, hanem a belső ívén halad, így a viselőjén kívül más észre sem veszi, másnak nem is kell tudnia, hogy fogszabályzót visel. Persze ilyen technika eddig is létezett, de ez mégis merőben más, minden készülék egyedi, teljes mértékben személyre szabottan készül. A brackettek, vagyis a fogszabályozó tappancsok a fog belső oldalára készülnek, mégpedig aranyból! Ezt a készüléket könnyű megszokni, egyrészt a mérete miatt is, hiszen annyira kicsik ezek a tappancsok, hogy beszéd közben sem akadályozzák a nyelv szabad mozgását.

Bármily hihetetlen, ezt a fogszabályozót sem kell tovább viselni, mint a hagyományos változatát. Olyan különlegesen lágy erőkkel dolgozik a rendszer, hogy bármilyen elváltozás, akármilyen kusza fogsor is korrigálható vele.
Az eljárás annyiból áll, hogy a fogszakorvos lenyomatot vesz a fogakról, a mintát elküldi egy központi német céghez, ahol számítógéppel scannelik a fogak belső ívét, a számítógép rekonstruálja a lehető legjobb helyzetet, amit az illető adottságai alapján el tudnak érni, vagyis lemodellezi azt, ahogy a kezelés után ki fog nézni a fogsor. A lényeg, hogy az egyszerű eljárás után hibátlan mosolyt kaphatunk, amit egy életen át élvezhetünk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A normál típusú bőr ápolása

A bőrtípus meghatározása a megfelelő bőrápolás elengedhetetlen feltétele. A legszerencsésebbek azok, akik normál bőrrel rendelkeznek. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük