Kezdőlap » Nyaralás » Üdülés a csodálatos Sartin

Üdülés a csodálatos Sartin

Minden ember megérdemel egy kis szabadságot, amit nagyon ajánlott házon kívül tölteni. Ez függ a pénztárcától, illetve a napok számától is függhet, hogy hova szervezzük a nyári kikapcsolódás, szabadság idejét. Ha rövidebb időre tudunk csak tervezni, akkor célszerű hazánkon belül felfedezni olyan helyet, ahol a kikapcsolódást megtehetjük, beleértve az anyagi lehetőségeket, és hogy ki hol szeret pihenni. Inkább konkrét semmittevés egy vízparton, vagy strandon, vagy inkább körbeutazni, túrázni az országot, ezzel megismerve más városok érdekességeit , látnivalóit. Akik viszont külföldi utazást, pihenést választanak, azoknak nagyon jó szívvel tudom ajánlani Görögországot. A tenger kristálytiszta, az idő pompás, és a görög vendégszeretet pedig egy örök élményt hagy maga után. Nem beszélve, hogy az árak is megfizethetők. Sarti nekem a legkedvesebb üdülőfalum.

Úgy pihenés, illetve kikapcsolódás, vagy akár a szórakozás szempontjából is. Itt mindenki megtalálja a neki megfelelő szórakozást, kikapcsolódást. Rengeteg fakultatív kirándulásba is részt vehetünk akár egy utazási irodán belül, illetve saját magunk felfedezhetünk kis csodákat. Közel van a Narancspart, amit bérautóval, illetve kis motorkerékpárral rövid idő alatt meglehet közelíteni. Egy kis eldugott öböl a város zajától, és csodaszép, tényleg kristálytiszta tengerrel.

Búvárkodásra is alkalmas, és akár azoknak a vendégeknek is, akik kedvelik a naturizmust. Itt sokszor lehet az ember teljesen egyedül, illetve azzal, akivel megy. Mivel gyalogosan messze van, így a sétáló turisták elkerülik ezt a csodálatosan gyönyörű helyet. De aki Sartin jár mindenképp látogassa meg !

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nyaralás Sousseban: Karawan All

A szálloda három csillagosként üzemel, Sousseban, az óvárosban. A repülőtértől 20 kilométerre, és a központtól …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük