Kezdőlap » Hotel » Túrázás Csobánka környékén

Túrázás Csobánka környékén

Csobánka, Budapesttől nem messze, Pomáz mellett található kis település. Itt ne várjunk nagy látnivalókat, mivel mindössze túraútvonalairól ismert ez a hely.
Szállások terén nem fogunk nagy választékot találni, hiszen az interneten sem igazán lehet felfedezni ide szóló ajánlatokat. Ha Csobánkán szeretnénk mindenféleképpen megszállni, akkor jobb, hogyha felkeressük a városháza telefonszámát, és ott érdeklődünk, hogy helyileg ki, és milyen kiadó szobát, vagy apartmant ¬tudna nekünk felajánlani.
Akik nem ragaszkodnak a településen való szálláskereséshez, azok a környéken találhatnak egy-két kiadó szobát, és egy nagyobb szállást is. Ez a hely, nem más mint a Saolin falu, ahol szó szerint kínai kultúrával foglalkozó, és kínai szokásokat művelő emberek élnek, akik szívesen fogadnak az év minden szakában vendégeket. Minőségi hotelként említhetjük meg a Hotel Manrézát, a Platán Panziót és a Pilis Hotelt is, ahol szintén akadnak minőségi kiadó szobák.
A hely vonzereje, ahogy már korábban is említettük, a túraútvonalakban és a szép környezetben nyilvánul meg, ezek közül kiemelkedő úti cél az Oszoly-szikla, ami 329 méter magasan található a Pilis-hegység keleti részén. Egy másik útvonal is ismert még a túrázók körében, ez pedig a Solymár- Pilisvörösvár- Csobánka- Budapest szakasz, amit nem csak gyalog, hanem túrakerékpárral is megtehetünk. Ha a pontos helyét kellene megmondani a településnek, Budapesttől 23 kilométerre található, ami azt jelenti, hogy körülbelül autóval 20-25 perc az út forgalomtól függően.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Crocus Hotel

A Crocus Hotel egy Villány központjában található családi szálloda, amely maximális kényelmet kínál az itt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük