Kezdőlap » Divat és szépség » Tudod a testalkattípusod?

Tudod a testalkattípusod?

Talán az egyik legfontosabb alaplépés, hogy meghatározd mi a testalkattípusod. Ha ezt figyelmen kívül hagyod, sokszor csalódások és kellemetlenségek érhetnek. Segítséget kapsz most ezek elkerülésére is.

Homokóra alkat: ha ilyen az alkatod, akkor szerencsés vagy és sokan irigyelnek. Igazán nőies a megjelenésed, szép váll, kecsesen ívelt arányos az alakod. Szinte minden jól áll neked.

Alma típus: ha ilyen az alkatod, akkor szinte minden fölösleg a felső testedre rakódik. Kissé vékonyabbak a lábaid, dús és szép melleid vannak. Aggodalomra semmi ok. Optikailag kell az alsótested megerősíteni, kiemelni a csodaszép melleid és kész a varázslat.

Körte alkat: keskeny váll, vékonyabb felsőtest, szélesebb csípő jellemzi ezt a nőtípust. Ne aggódj, számodra is van megoldás. Egyensúlyt kell teremteni a vállak és csípő arányát tekintve.

Váza alkat: keskeny váll, széles csípő jellemzi. A határozott vonalú felsők igazán kiemelik karjaidat.

Cselló: vékony boka, nagy mell és kerek fenék jellemzi. A szép mellek kihangsúlyozása sikert arat.

Háromszög alkat, tölcsér: szélesebb felsőtest, vékony csípő. A sportos cuccok a legideálisabbak, a farmer viselése szoknya helyett.

A teljesség igénye nélkül megismerhettél pár testalkattípust. De ne feledd ezek csak általánosítás jellemzők, nagyon fontos, hogy hitelesen lásd önmagad és a szerint válassz ruhát magadnak. Az egyediség, a stílusosság, a tisztaság és egyszerűség, a legnagyszerűbb párosítás. A ruhát tudni kell viselni, tükröznie kell a személyiségedet, egyéniségedet.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A brokkoli védi a bőrt

A nap, stressz és az idő múlása nyomot hagy a bőrünkön. Ennek a zöldségnek a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük