Kezdőlap » Hotel » Tsivili, a Zakynthos szigeti üdülőhely

Tsivili, a Zakynthos szigeti üdülőhely

Tsivili Görögországban, a Zakynthos szigeten található üdülőparadicsom, amely a Jón-tengernél, a Peloponnészosz-szigettől nyugatra található. Amennyiben egy olyan nyaralásra vágyunk, ahol szinte semmit nem kell tennünk, csak élvezni a napsütést, és pihenni, akkor ez az ideális hely lesz számunkra.
Tsivili-ben minden megvan, ami egy szórakoztató nyaraláshoz szükséges: kellemes szállodák, nyüzsgő központ, éttermek, bárok, és persze szórakozóhelyek, amik szinte néhány perc alatt megközelíthetőek, hogyha egy jó szállást találunk magunknak az üdülőközpontban. Az egyik legnépszerűbb szálláshely az 5 csillagos St John Villas Hotel and Spa, mely kissé drága az árait tekintve, azonban mindenféle luxusszolgáltatást megkapunk itt, amire csak vágyunk. Kissé olcsóbb az előbbitől a Zante Calinica Hotel, amely egy 3 csillagos szálláshely.
Amennyiben a főszezonban szeretnénk ide utazni nyaralni, akkor mindenképp vegyük figyelembe azt, hogy előre érdemes foglaltatni mind repülőjegyet, mind pedig szálláshelyet, hiszen a jó ajánlatok hamar elfogynak. Hogyha a nyári szezonban utaznánk, akkor már kora tavasszal foglaltassunk, azonban ha lemaradnánk a legjobb ajánlatokról, akkor várhatunk az őszi last-minute akciós jegyekig is, hátha kifogunk egy-egy jó ajánlatot. Természetesen Tsivili-be repülővel érdemes utazni, nézzük meg hogy Budapestről, vagy Bécsből indulnak e számunkra kedvezőbb járatok.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Melyik légitársasággal érdemes Párizsba utazni?

Napjainkban Párizsba utazni repülővel nem a legolcsóbb dolognak számít, de azért vannak olyan fapados járatok, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük