Kezdőlap » Ház karbantartás » Tippek takarításhoz

Tippek takarításhoz

A tiszta otthon elengedhetetlen a jó közérzethez, a nyugodt élethez . Egy koszos , kupis lakás nem áraszt magából békességet . Rossz lesz tőle a közérzetünk , feszültekké válhatunk és nem utolsó sorban nem fogunk szeretni haza járni , ami valljuk be nem valami jó dolog .

Viszont vannak egyszerű megoldások , praktikák a lakásunk kipucolására .
Az egyik ilyen megoldás az ecet . Minden háztartásban megtalálható , de ha nem olcsón beszerezhető és nem csak ételek ízesítésére használható , ugyanis az ecetnek fertőtlenítő hatása van , illetve sokan nem tudják , de még vízkő oldásra is alkalmas ez a kis csoda .
Amennyiben a rossz illetve kellemetlen szagok eltüntetésére szeretnék egy jó kis fortélyt , akkor maradhatunk még mindig az ecetnél , hiszen ezeket az orrfacsaró szagokat is tökéletesen eltünteti.

A másik vegyszermentes takarítás alap pillére a szódabikarbóna .Az egyik legjobban alkalmazható takarító eszköz az ecet mellett . Hatékony zsíroldó , tökéletes súroláshoz , lefolyók tisztításához ,ezek mellett szőnyeg tisztításra is alkalmas .Mint az ecetnek a szódabikarbónának is van szagtalanító hatása .

Lehet látni tehát, hogy a lakásunkat egyszerűen és gyorsan kitakaríthatjuk , sőt ezt még vegyszerek használata nélkül is megtehetjük. Ezzel védjük családtagjaink , illetve a saját egészségünket . Tehát bátran essünk neki a takarításnak , csupán ecet , szódabikarbóna és víz kell hozzá , és máris örömmel fogunk hazatérni , illatos , és makulátlan otthonunkban .
Jó munkát

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzük az időszakos nagyobb feladatokat a háztartásban?

A napi-heti időbeosztás mellett érdemes tekintettel lenni arra, hogy számos olyan háztartási, kerti munka adódik, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük