Kezdőlap » Divat és szépség » Testmagasság növelés

Testmagasság növelés

Miért nem vagyunk jók úgy, ahogy vagyunk? Minden nő küszköd valamilyen komplexussal, van, akinek például a magassága okozza a problémát. Természetesen a túl alacsony voltuk miatt érzik hátrányosan magukat, és nem a magas modell alkat okoz komplexusokat.

De ma már erre is van megoldás, ha valakinek minden pénzt megér egy olyan műtét, ami bár nagyon fájdalmas, mégis leheletnyivel magasabb testalkat reményét ígéri.
A világ számos pontján végeznek ilyen beavatkozásokat, de Oroszországban kifejezetten sokan vágnak bele ilyen műtétbe azok, akik nem elégedettek a magasságukkal. A műtét ára meghaladhatja a több tízezer eurót, tehát jó pár millió forinttól szabadítana meg minket. Ennek eredményeként pár centiméterrel lennénk magasabbak.

Az eljárás lényege az, hogy a páciens lábszárcsontját, vagy a combcsontját mesterségesen eltörik, csavarokkal rögzítik, és bizonyos időközönként húznak a csontokon, vagyis eltávolítják egymástól a törött végeket. Mivel a csontok a törést követően azonnal elkezdenének összeforrni és gyógyulni, a csontok széthúzásával azt érik el, hogy a hézag új csontszövetekkel töltődik fel. Milliméterről milliméterre hosszabbodik az eltörött láb. Naponta fél millimétert csavarnak a láb köré felszerelt csontszéthúzó szerkezeten. Így volt rá példa, hogy 9 hónapnyi procedúra során 8 centiméteres „növekedést” idéztek elő. Az emberek normál esetben nem szívesen törik el egyetlen végtagjukat sem, de vannak hölgyek, akik pár centiméternyi változásért is mindenre képesek lennének. Óriási az anyagi áldozat, de hatalmas fájdalommal is jár. Nem beszélve a kockázatokról, amik között az orvosok emlegetik a bénulást és az amputáció veszélyét is. Ennek ellenére nők ezrei vállalták már ezeket a kockázatokat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan ápoljuk a bőrünket?

A bőrápolás a megfelelő higiénia része, mindennapos tevékenységünkké kell, hogy váljon. A mindennapos tisztálkodás mellett, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük