Kezdőlap » Hotel » Tervezzük előre az utazásukat

Tervezzük előre az utazásukat

Mikor tombol a tél, sokan már a nyári utazásukat tervezgetik, hogy hova is kellene szállást foglaltatni, és melyik lenne a legkedvezőbb ajánlat amit el kellene fogadni még időben, hogy a szállodákban vagy a repülőkön legyen még jó helyünk.
Azonban nem minden arany ami fénylik, mivel hogy néhány utazás azért is kínálnak ilyen olcsón, mert nagyon sok illeték nem számolnak bele az utazás értékébe, így azt mind nekünk kell majd kifizetnünk.
Figyeljünk oda, hogy milyen társaságnál vesszük meg a jegyünket, és olvassunk el inkább az apróbb betűs részt, mert hogy itt mindig feltüntetik, hogy milyen fizetendő dolgokat nem tartalmaznak az utazási feltételek.
Az utazási irodák a következő illetékeket nem szokták belevonni a jegyek árába: reptéri illetékek és biztosítások, biztonsági díjak, kilépési illetékek, és a helyi vízumok.
Egyszóval próbáljunk meg olyan ajánlatokat keresni, amik minél kevesebb külön fizetendő díjakat tartalmaznak, és ha kicsit valahol drágább is a jegy, akkor is mennyünk biztosra, és számoljunk utána az illetékeknek és adjuk hozzá a jegyárhoz, és máris kiderül, melyik utazás is éri meg a legjobban.
Mindenesetre, ha nem értenénk az ilyen dolgokhoz, nyugodtan menjünk be az utazási irodába, és ott az eladók segítségével, nézzük át a plusz költségeket, majd ezután vásároljunk csak.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ecuador, egy spanyol nyelvű ország

Ecuador Dél-Amerikában található ország, amelynek érdekessége, hogy nyugati oldalán a Csendes-óceán található, míg más oldalain …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük