Kezdőlap » Fogyókúra » Te és a tested …

Te és a tested …

Sokat hallani mindenhonnan, hiszen ez ma már világ jelenség mindenki ezzel foglalkozik a média is. A felnőttek a munkahelyen a gyerekek pedig az iskolában, még az utcán sétálva is sokszor ez a téma üti meg az ember fülét. A nagy kérdés hogy mit és mennyit és hogyan, hogy jól nézzen ki az ember? Sajnos sokan elfelejtik hogy senki sem egyforma, igenis mindenki más, különböző alkattal, magassággal és legfőképpen belül is különböznek. Sokan ugranak bele sokat sejtető fogyókúrákba de nem kérdezik meg maguktól hogy a leírásban szereplő ételeket kedvelik és szeretni fogják – e. Sokan pont itt akadtak meg, ahogy elkezdik, olyan ételeket kell hogy fogyasszanak amit nem kedvelnek még nem kóstoltak és az az igazság nem fog nekik ízleni vagy drága az előállítása.

De hát pont ez lenne a lényeg hogy mindenki elkezdje és hasson. Igen ám de pont ez az hogy ha annyira sikeres lenne akkor mindenki ugyanazt csinálná és nem szólna annyi könyv erről a témáról. A megoldás sokszor abban rejlik, mielőtt elkezdene az ember bármiféle kúrát előbb fel kell mérni a saját testét hogyan működik, mitől puffad vagy mi az amit nehezen emészt mert ha a diétát még megspékelik egy kis mozgással az már igencsak hatásosnak bizonyulhat, és fog is csak kitartás kell. de az első számú amiről a legelején beszélnek sokat hallani, az az anyagcsere.

Azért fontos erre figyelni mert a diéta és a mozgás során szó szerint lefogyott zsírmenyiség a beleken át fog távozni és a rendben működik minden akkor aminek kell távozik és ez nagyban segíti a fogyókúrát, mert ha ez a folyamat nem sikeres akkor a belekben lerakodott zsírt a szervezet újra elkezdi feldolgozni, amire nincs szükség senkinek sem, mert nem ez a cél. Először is ismerje meg mindenki a saját testét és kezdje el szeretni, mert elválaszthatatlan páros és így már kezdődhet a munka ami sikeres lesz.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egy napos diéta: szabaduljunk meg a plusz kilóktól könnyedén, lemondások nélkül

A hetekig tartó, lemondásokkal járó diéták sokak számára megterhelőek, ezért inkább meg sem próbálják leadni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük