Tata

Ez a kisváros turisztikai szempontból csodálatos és lenyűgöző.Minden korosztály számára megfelelő hely a nyaraláshoz.A város rengeteg kulturális és családi programokkal várja az érdeklődőket. Ilyen például minden évben megrendezett Víz Zene Virág fesztivál vagy az Öreg tavi nagy halászat.Tata szívében található az Öreg-tó a parton található a vár és mellette az Eszterházy család kastélya. A nagyobb rendezvényeket a kastély téren rendezik.

A tavon lehet sétahajózni és kis hajókat bérelni vagy a szabadstrandon úszkálni.A város másik tava a Cseke-tó itt található a szabadtéri színpad ahol nyáron sok zenei programot szerveznek. De még rengeteg látnivalót találhatunk például: vízimalmok,templomok,emlékművek.műemlékek.a város szélén található a Fényes-fürdő itt a kicsik és nagyok is megtalálják a nekik való szórakozást.

Találunk sok éttermet és hotel az alacsony árkategóriától a drágább kategóriáig. A fiatalabb korosztálynak találhat sok szórakozóhelyet,edzőtermet,sportpályát,és egy mozit is.A városban közlekedik kisvonat is ami körbemegy a városban és meglátogatja a nevezetességeket.A város rendelkezik vasútállomással és buszpályaudvarral is.A várost könnyű megközelíteni és közel van az autópálya is.A helyi járatos buszok elég gyakran járnak ezzel is könnyítve a közlekedést.A ki szereti a vizet az látogasson el Tatára a vizek városába!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Drezda

Az egymást követő száz uralkodók nagy becsben tartották udvartartásuk székhelyét, igyekezvén minél pompásabbá varázsolni a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük