Kezdőlap » Családi élet » Társkeresés külföldön

Társkeresés külföldön

Az Internetes társkereső portáloknak köszönhetően nagyon könnyen ismerkedhetünk a világ különböző pontjain élő emberekkel. A magyar lányok kivételesen kedveltek a külföldi férfiak szemében, hiszen gyönyörűek és Magyarország EU-s ország. Nagyon sok társkereső férfi tényleg szerelmet keres, őszinte igaz kapcsolatot, de vannak akik csak pénzre és vízumra hajtanak. Pont ezek a csalók, akik a lehető legédesebb szavakkal tudják elcsavarni a szerelemre vágyó magyar hölgyek fejét. Amikor a külföldi kedves már az első beszélgetés alatt és egy fotó láttán kijelenti hogy szerelmes, és erről a hatalmas szerelemről a mézes-mázos szavakkal bizonyságot is tesz, akkor már erősen gyanakodhatunk hogy nem személyünk, hanem az egyszerű vízumszerzés vált ki belőle hatalmas érzelmeket.

De talán létezik szerelem első látásra… ezért nézzük meg hogy mik azok amikre még figyelnünk kell ha el akarjuk kerülni szívünk teljes összetörését. A csalók akik a teljes vízumra utaznak általában illegálisan tartózkodnak valamelyik EU-s országban, ezért ők nem tudnak utazni sehova. Csodálatos színészi tehetséggel előadják hogy jól menő munkájuk van, vagy éppen sikeres üzletemberek, ezért az idejük/főnökük nem engedi meg hogy Magyarországra utazzanak de szívesen megveszik a repülőjegyet, persze a házasság pedzegetése soha sem maradhat el mindeközben. Ezek után még mindig gondolhatjuk hogy lehet igazat mond, de akkor mit csináljunk, hiszen nagyon sokféle történetet hallottunk már, valakinek bejön és hatalmas szerelem, valakinek pokollá válik az élete. Hiszen azért vannak olyan külföldi fickók akik tényleg egy szerető kedvesre vágyak, mellette persze a vízum is fontos. Ha mindezek után úgy döntünk hogy egy próbát megér, akkor nem árt néhány óvintézkedést megtenni.

Először is csak akkor induljunk útnak, ha return repülő jegyet kaptunk. Vigyünk magunkkal elég pénzt, amit lehetőleg jól dugjunk el az útlevéllel együtt. A kedvest kérjük meg hogy az útlevelének másolatát, és a pontos címet küldje el e-mailben, ezután a helyi konzulátuson le kell jelentkezni, és természetesen ezt a kedvessel is tudatni. És ami még nagyon fontos ha nem szed a magyar hölgy fogamzásgátló tablettát mindenképpen kimenetel előtt írasson fel esemény utáni tablettát, hiszen sok esetben a véletlenül kiszakadt és leesett óvszer igen gyakori a csalóknál, hiszen azt gondolják ha sikerül egy babát összehozni akkor teljes a siker a házassághoz… a vízumhoz.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan tartsuk a tengerimalacot?

A legtöbb családban előfordul, hogy a gyerekek nagyon szeretnének valamilyen állatot tartani. Mi szülők tisztában …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük