Kezdőlap » Hotel » Szkopelosz sziget

Szkopelosz sziget

Szkopelosz szigete az Égei-tengeren található, Törökországhoz közel, azonban ez a sziget még Görögországhoz tartozik. A Szporádok sziget együtteshez kapcsolódik, Éviától északra, az anyaszigettől pedig keletre helyezkedik Szkopelosz.
Legnagyobb városa is ugyanezt a nevet kapta, így könnyű lesz megtalálni azt a központot, ahol a szállodák, és apartmanok találhatóak csoportosítva. Nagyjából 19 nevesebb szállás van a szigeten, azonban a helyi lakosok is kínálnak kiadó szobákat saját lakásukban az ide érkező turisták számára, de ezeket sajnos csak a szigetre érkezéskor tudjuk megtekinteni, és emiatt nem is mehetünk biztosra, hogy lesz e kiadó szoba, mivel Görögországból is több százan járnak nyaralni ide hónapról-hónapra.
A legnépszerűbb négycsillagos szálloda a Skopelos Village Hotel, a háromcsillagosok közül pedig a legtöbben az Ageri Studiosban szállnak meg. Kétcsillagos hotelekből is van bőven választék, ilyen a Panormos Beach Hotel, a Selenunda Hotel, a Delphi Resort, valamint a Ionia Hotel.
Magyarországtól ez a sziget 1500 kilométerre van, ez azt jelenti, hogy közvetlen nem tudunk ide eljutni. Legegyszerűbb ha a közelben keresünk egy nagyobb repteret, és a szigetre hajóval utazunk tovább, ez sokkal gazdaságosabb, mintha Athénból kisrepülővel próbálnánk eljutni ide.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Elche, a spanyol nagyváros

Elche városa Spanyolországban, Valenciától nem messze Alicante megyében található. Egyes adatok szerint jelenleg 220 ezer …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük