Kezdőlap » Hotel » Szegedi Holdfény

Szegedi Holdfény

Szegeden található a híres Holdfény étterem, ami a valós dél-magyarországi ízvilággal, és környezettel várja minden kedves vendégét az év bármely szakában.

Az étterem jelenleg a Sóhordó utca 18. szám alatt található. A Holdfény egy olyan étterem ahol minden ételből megpróbálják kihozni a legerőteljesebb ízeket, és ezzel a vendég érezheti hogy valójában milyen íze is van annak amit rendelt. Ilyen szellemben várják a kedves vendégeket az étteremben, ami öt külön teremmel rendelkezik, terasszal, és ha igény van rá, privát részleggel is. Az étlapon szinte mindenfajta éttermi különlegességet megtalálunk, a hal különlegességektől, a grillételekig, az eredeti magyar finomságon keresztül az ősi Árpád-kori tradicionális fogásokig. Természetesen a saláták sem maradnak ki, és az ételekhez tartozó borok közül is megannyi fajta található, nem kifelejtve az igazi magyar pálinkát sem. Bőségtálak 2-4-6 személyre is rendelhetőek, azonban a tésztatételekből az igazi olasz különlegességeket vétek lenne kihagyni. A desszertek a fagyiktól kezdődően, a süteményeken át, egészen a madártejig tejednek, egyszóval itt nincs olyan desszert amit ne kóstolna meg az ember.

Az árak bizony nem annyira drágák, egy tál leves 700 Ft körül mozog, a főételek ára maximálisan 5000 Ft lehet, a desszertek pedig 500-700 Ft között találhatóak. Azonban azt az ízvilágot, amit kapunk nem lehet pénzmértékben meghatározni. Nyugodt szívvel látogassunk el egyszer egy évben a szegedi Holdfénybe.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vír szigete

Horvátországban, Zadartól összesen 25 kilométerre található Vír szigete, amely Dalmácia északnyugati részén helyezkedik el. Ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük