Kezdőlap » Hotel » Szállások Montevideoban

Szállások Montevideoban

Uruguay legnagyobb-, és egyben fővárosa az egymilliós lakosságú Montevideo. Ide Magyarországról természetesen csak repülővel, de hogyha Buenos Airesből indulunk, akkor már szárazföldön keresztül is könnyedén eljuthatunk.
Montevideoban ne várjunk olyan rendkívül nagy szállásfelhozatalt, mint például egy európai nagyvárosban, de azért annyi választásunk itt is akad, hogy a színvonal, és árkategóriák között eldöntsük, hol szállnánk meg szívesebben. Montevideo belvárosában azonnal találkozunk azzal a kettősséggel, ahogy a luxusszállodák, és az olcsó apartmanok szinte egyenként váltják egymást. A népszerűbbek közé tartozik a négycsillagos Best Western Pedro Figari Hotel, a háromcsillagos Cottage Hotel, valamint az ötcsillagos Regency Suites is, melyek a belvárosban helyezkednek el. Hogy az olcsóbb helyek közül is említsünk néhányat, jó választás lehet a Holiday Inn, a Hotel Arapey, vagy a Los Angeles Hotel is, melyek kissé távolabb a központtól helyezkednek el.
Természetesen Montevideo belvárosában nemcsak hoteleket, hanem éttermeket, wellness centrumokat, és látnivalókat, valamint szórakoztató helyeket is találunk. Hogyha itt szeretnénk kikapcsolódni, elmehetünk egy szép hajós utazásra, kipróbálhatjuk a tengeri horgászatot, vagy a népszerű vízi sportok egyikét. Hogyha nem szeretnénk unatkozni, válasszunk olyan utazási ajánlatot, melyhez idegenvezetés, programok szervezése, és a szállás is hozzátartozik, ehhez keressük fel az utazási irodákat, és érdeklődjünk a Montevideoba szóló utazási ajánlatok felől.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tromso

Tromso városa Norvégiában található, a Tromsoya- szigeten, amely az Északi-sarkkörtől mindössze 350 kilométerre van. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük