Kezdőlap » Hotel » Szállások a Pag szigeten

Szállások a Pag szigeten

A Pag sziget Észak-Dalmácia területein található, azaz Horvátországban. Ezen a területen az 5. legnagyobb önálló szigetnek számít, ami azt jelenti, hogy körülbelül 300 kilométeres tengerparti szakasszal rendelkezik, ami megannyi lehetőséget nyújt az ide érkezőknek a strandolásra.

A sziget egész területén a homokos, és kavicsos strandszakaszok váltogatják egymást, ami mindenki számára a neki tetsző strandolási helyet biztosítja. A szigeten összesen 24 település található, ahol az állandó lakosság 8000 fő körül mozog.
A Pag-szigeten több jól ismert szállást találunk, ezért akármelyik településen szeretnénk megszállni, érdemes ehhez igazítani szállásigényünket. Az egyik népszerű 3 csillagos szálloda az Aparthotel Belveder, amely közvetlenül a part mentén, a strandon fekszik.

Habár csak 20 szobával rendelkezik a 2 csillagos Hotel Tony, mégis híres a turisták között, mert rendkívül jó minőségű étterme van. A 4 csillagos Hotel Pagus már egy modernebb kategóriájú szálloda, melynek saját étterme, bárja, és wellness központja is van. Azok számára, akik nem szívesen költenek hotelra, hanem inkább a kempinges opciót választják, ajánlott az Aparthotel Bonex, amely a homokos strandtól 1-2 perc alatt már megközelíthető.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Elche, a spanyol nagyváros

Elche városa Spanyolországban, Valenciától nem messze Alicante megyében található. Egyes adatok szerint jelenleg 220 ezer …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük