Kezdőlap » Hotel » Szálláslehetőségek Zillertalban

Szálláslehetőségek Zillertalban

Zillertal a tiroli régióban található síparadicsom, Ausztriában. Sokan érkeznek ide télen síelni és snowboardozni, míg akik inkább a kirándulásokat kedvelik jobban, azok nyáron érkeznek erre a környékre, ami tökéletesen alkalmas túrázáshoz.
Hogyha nyáron érkezünk Zillertalba, akkor kipróbálhatjuk a helyi kisvasutat, és túrázhatunk is a közeli hegyekben. Viszont ha télen utazunk el ide, akkor sportolhatunk, síelhetünk, vagy pedig egész évben részt vehetünk a kulturális programokon, fesztiválokon, megnézhetjük a helyi vízimalmot, templomokat, és kisebb látványosságokat.
Zillertal olyan szállásokat kínál a vendégei számára, amelyeket általában a többi osztrák vendéglátó is szokott, vagyis kellemes szobákat, meleg fogadtatást, és vendégszeretet. A legnépszerűbb helyi szállások közé tartozik a Moiklerhof, a Landhaus Klausner, és a Frühstückspension Dornauer. Zillertal település középpontjában is van néhány szállás, ami azért jó, mert innen bármit elérhetünk néhány perc alatt, ezek a Gästehaus Hornegger, és a Haus Sonne. Természetesen a belvárosi szállások kissé drágábbak a többinél, azonban hogyha elő-, vagy utószezonban jövünk, akciókkal biztosan találkozunk majd. Jó lehetőség lehet azok számára, akik sportolni érkeznek a Vronis Waldhaus szálloda, hiszen ez közvetlenül a sportpályák mellett helyezkedik el.
Hazánkból Zillertalba autóval is könnyedén eljuthatunk, vagy ha csoporttal utaznánk busszal is, hiszen a város 707 kilométerre van Budapesttől, és többnyire jó útviszonyok között közlekedhetünk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zalakaros, a fürdőváros

Zalakaros, egy igazi fürdőváros, népszerű turistacélpont, amely Zala megyében található, az ország délnyugati részén. Népszerűségének …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük