Kezdőlap » Hotel » Szálláslehetőségek Tripoliban

Szálláslehetőségek Tripoliban

Líbia fővárosa Tripoli, egy olyan település, ahol napjainkban legalább 1,7 millió ember él. Már az interneten is jól látható, hogy mennyi szálláslehetőség található ebben a városban. Vannak olyan helyek, ahol drágábban, míg máshol kedvezőbb árért juthatunk szobához, esetleg lakosztályhoz. Az egyik jól ismert szálláshely az Al Kindi Hotel Tripoli, amely háromcsillagos hotel, míg egy négycsillagos szálláshely az Al Mahary Radisson Blu Hotel Tripoli. Az egyik legnépszerűbb hotel az ötcsillagos Corinthia Hotel, ahová rendszerint azok érkeznek, akik a luxussal, és csak az exkluzív szolgáltatásokkal elégszenek meg. Minden szálláshely hangulata garantálja a mesés afrikai fényűzést, így akárhova megyünk, ebben biztosan részünk lesz majd.
Tripoli városába szerencsére több légitársaság is indít járatokat, például az Austrian Airlines, a British Airways, a Turkish Airlines, és a Lufthansa. Általában néhány, maximum három óra alatt odaérhetünk a városba, de az is lehet hogy csak Bécsből tudunk közvetlen járatot találni, így először ide kell eljutnunk az ország bármely pontjáról.
Tripoli városában több látványosság is található, így érdemes ezeket végignézni hogyha van egy kis szabadidőnk. A legfőbb úti cél az ilyen városnéző túráknál ebben a városban a Jamahiriya Múzeum, valamint a Tripoli-i Archeológiai Múzeum. Ez a város azért is lehet érdekes egy európai ember számára, mert itt a régi épületek keverednek a modern építészeti műremekekkel, és a régi-, valamint az új városrészek egymást váltják.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Calvi

Calvi egy 2400 fős lakosságú kisebb település Olaszországban, a Compania régióban. Nápoly városától 60 kilométerre …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük