Kezdőlap » Hotel » Szálláslehetőségek Gijónban

Szálláslehetőségek Gijónban

Gijón egy spanyolországi kikötőváros, Budapesttől körülbelül 2500 kilométerre fekszik, ezért repülővel érdemes elsősorban ide utazni. Nem csak egy turisztikai város, hanem egy hajózási központ is a térségben, hiszen több óceánjáró hajó egyik állomása is rendszeresen ez a város.
A településen körülbelül negyven minőségi szállás található, plusz azok a szobák, amiket a helyi lakosok szoktak kiadónak jelölni a nyári főszezonban a turisták részére.

Az egyik népszerű, és sokak által ajánlott szálláshely a városban, a négycsillagos Hotel Silken Ciudad, ami azért emelkedik ki a többi közül, mert színvonalához képest is olcsó árakat, és rendkívül megbízható minőségi kiszolgálást biztosít. A turisták számára érdemes megnézni az ugyancsak négycsillagos Tryp Rey Pelayo Hotel, és a Hotel Villa De Gijon ajánlatait. Hogyha a belváros központjában keresnénk kedvező áron szállást, akkor a Hotel Celuisma Pathos szálloda ajánlatait böngésszük át. A magyar fizetési viszonylatoknak is kedvező ajánlatokat ígérnek a Robledo Hotel Gijonban, valamint a La Polar Hotel Gijonban, melyek kétcsillagos szálláshelyek.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A legfényesebb hajótársaság

A Crystal hajótársaság legnagyobb hajója a Crystal Serenity, amelyen egyszerre több mint ezer vendéget tudnak …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük