Kezdőlap » Hotel » Szálláslehetőségek Bulléban

Szálláslehetőségek Bulléban

Bulle Svájcban található város, közel a német határhoz, így szálláskereséskor szükségünk lehet egy német kéziszótárra, ha nem tudunk valamelyest németül. Az interneten hogyha sikerült eligazodni, akkor egyébként mindenféle információt és képet is találhatunk a helyi szállodák, hotelek, apartmanok és panziók kínálatáról. Itt minden igényt kielégítenek a szálláshelyek, hiszen annyi választék van, hogy mindenki megtalálja amit keresett.

A bullei szállások közül a legismertebb az Alpesgruyere Hotel, és a Hotel Le Rallye Bulle. Feltűnhet, hogy csak két nevesebb szálloda van, ennek az az oka, hogy a környéken inkább apartman házak, vagy a helyi családok által kínált kiadó víkendházak, vagy szobák állnak az ide érkező turisták rendelkezésére. A helyi vendégszeretet egyesek szerint már-már túlzottan kedves, de ez annak is köszönhető, hogy az itt lakók szeretnének minél több vendéget idevonzani az év bármely szakában. Ne lepődjünk meg azon sem, hogyha nem találunk nagyon sok látnivalót, mivel a város az évek során nem volt színhelye nagyobb eseményeknek, és a középkorban sem építettek ide nagyobb várakat, vagy főúri kastélyokat.
Bulle Budapesttől 1150 kilométerre található, így érdemes a közeli reptérre repülővel érkeznünk, mivel az autóút elég hosszadalmas lehet akár egy tapasztaltabb sofőrnek is. Ha jól körbenézünk, Bécsből busztúrákat is indítanak erre a környékre, konkrétan nem ebbe a városba, de ha tudunk egyezkedni, a túravezető szívesen megáll majd nekünk, hogy kiszálljunk itt legalább pár órára, vagy ha véglegesen akarunk maradni néhány napra, akkor visszafele szintén ezzel a buszjárattal visszautazhatunk majd Bécsbe.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sydney

Sydney Ausztrália legnagyobb városa, és fővárosa az Új-Dél-Wales államnak az országban. A több mint 4 …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük