Kezdőlap » Hotel » Szálláslehetőség Kammer és Schörfling-ben

Szálláslehetőség Kammer és Schörfling-ben

Ez a két település, Kammer és Schörfling Ausztria északi területein található, nem messze az egyik tó partjától, és az a különlegességük, hogy habár két külön néven említik őket, szinte teljesen egybe vannak épülve. Egyik település sem számít konkrét üdülő célpontnak, hiszen általában akik ide utaznak, csupán egy-két éjszakára szállnak meg itt, majd utaznak tovább.
A kis településeken többnyire vendégházak, és kisebb panziók vannak, ahol megszállhatunk néhány napra, viszont nagyobb hotelekre, és szállodákra ne nagyon számítsunk. Persze ez nem azt jelenti hogy ne lenne itt minőségi szállás, hiszen az egyik népszerű vendégház, a Gasthof Zur Post is 3 csillagos. Hogyha erre járunk, érdemes a falukban szétnézni, érdeklődni kiadó szobák után, biztosan akad majd szállás akkor is, ha nem jelentkezünk be előre. Népszerű helyek, melyeknek érdemes megnézni az ajánlatait, a Hotel-Gasthof Brauner Bär Fam, a Lohninger, a Gasthof Frickh, vagy a Haus Helene Pension.

Ha egy kicsit több időnk van, és meg szeretnénk ismerni Kammer és Schörfling településeket, akkor érdemes megtekintenünk a régi római épületek rekonstrukcióit, amelyek jól mutatják, hogyan is éltek itt az ókorban. A falukban található egy 8. században épült templom is, amit az Szt. Gallen-i szerzetesek építettek a környék megtérítésére, mindemellett pedig ez egy kegyhelynek is számít Ausztria északi térségében. Kammerben egy kastély is található, ami a Seeschloss nevet kapta, ez a közeli tó partján található, és annak idején grófi lakhelyként szolgált, egészen a 19. századig.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük