Kezdőlap » Sport » Szalai “leszerelt”

Szalai “leszerelt”

Szalai Ádám a magyar válogatott és a Hoffenheim csapatának támadója lemondta a válogatottságot.

A magyar csatár még Egervári Sándor irányítása alatt tett egy erősen bíráló nyilatkozatot, amelyben bővebben kifejtette, hogy a magyar labdarúgás nem fejlődik, köszönhetően a magyar trénerek mentalitásának. Már ez is hatalmas port kavart, azonban most ismét a középpontba került. A nyáron a Schalke csapatától Hoffenheimbe igazoló légiós facebookot tette közzé, hogy mivel a 2013-ban tett nyilatkozatával kapcsolatban a véleménye nem változott, ezért nem kíván a válogatottban szerepelni, amíg Pintér Attila a kapitány.

Érdekesség, hogy Pintér Attila eddig sem barátságos mérkőzéseken, sem pedig az Észak-Írország elleni eb selejtezőre sem küldött neki meghívót a keretbe. A válogatott trénere így kommentálta az eseményeket: ” Csak a tisztánlátás végett nyilatkozom a témáról: Ádám olyan meghívást akar visszautasítani, amit nem is kapott meg, hiszen most vasárnap, Észak-Írország ellen más játékosokat hívtam meg az ő posztjára. Nem kizárt, hogy a jövőben számoltunk volna vele, de a döntését tudomásul vesszük, karrierépítéséhez sok sikert kívánunk.”

A támadó döntéséhez Hajnal Tamás a Digi Sport “Reggeli Start” című műsorában szólt hozzá: “- Meglepődtem az időpontválasztáson, amelyet kicsit szerencsétlennek is tartok, mert a csapatnak nincs arra szüksége, hogy most egy ilyen üggyel megzavarják. Nem tudom, hogy a játékosokat ez majd milyen módon érinti. Nehéz ezt most bármilyen formában is kommentálni… – nyilatkozta röviden a rutinos középpályás.”

Huszti Szabolcs után tehát Szalai Ádámra sem számíthat a magyar válogatott. Szalai eddig 19 alkalommal húzhatta fel a címeres mezt és ezalatt 7 alkalommal örvendeztette meg a magyar közönséget. A Bundesligában pedig az idei mérlege 2 mérkőzésen egy találat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen sípálya Petzen ?

Petzen Ausztriában található Karintia tartományban. Nagyon közel van a szlovén határ. Klagenfurt 40 km-re van, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük