Kezdőlap » Hotel » St Veit Glan

St Veit Glan

A Glan-völgyben található St Veit Glan városa, egy olyan kis település, amely a Wörthi tó vidékéhez tartozik. A kisvároshoz található legközelebbi település Kleinbuch. St Veit Glan városa egyébként a történelmi jelentőségű kastélyokról, épületromokról, és az itt megrendezésre kerülő fesztiválokról híres.

A helyi szálláshelyekről mindenhol nagyon pozitív véleményt olvashatunk, és az is mellettük említhető meg, hogy már online is foglalhatunk szobát minden hotelban, és panzióban amely a városban található. A kialakított gyors rendszernek köszönhetően perceken belül eldönthetjük melyik szálloda lenne kedvünkre való, és le is foglaltathatjuk a szobát. Csak hogy a néhány legjobb hotelt megemlítsük, érdemes megnéznünk a négycsillagos Blumenhotel, a Fuchspalast Hotel, valamint a Hotel Ernst-Fuchs-Palast ajánlatait.

A város nevezetességei közül kiemelhetjük a Fő teret, és az ott álló városházát, a Karintia-házat, a Stadtpfarrkirche templomot, és a település névadójának a szobrát is, St. Veit szobrát, ami a Floriani úton áll. A természetbe vágyóknak a Langsee tó, a Hörzendorfer See, és a Kraigersee áll rendelkezésükre egész évben.
Magyarországról kiindulva mindössze 491 kilométert kell megtennünk azért hogy eljussunk ebbe a kis városkába. Autóval nyugodtan induljunk el, mivel az ausztriai autópályák és mellékutak is igen jó állapotban vannak.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Crocus Hotel

A Crocus Hotel egy Villány központjában található családi szálloda, amely maximális kényelmet kínál az itt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük