Kezdőlap » Hotel » St. Kanzian pihenőközpont

St. Kanzian pihenőközpont

Ausztriában, a Wörthi-tó az egyik legnépszerűbb pihenőhelynek számít, ahova nagyon sokan érkeznek évről-évre, és ennek köszönhetően rengeteg pihenőközpont és szállodakomplexum létesült a tó környékén. Az egyik ilyen St. Kanzian is.
Ebben a kis pihenőfaluban is találunk olyan szállásokat, melyek bőven megfelelnek az ausztriai szállodák minőségének, színvonalának. Hogyha ide utaznánk, és minőségi szállást keresnénk, akkor tökéletesen megfelelő hely lesz számunkra a 4 csillagos Hotel Birkenhof Am See Sankt Kanzian, vagy a Golf Und Strandhotel Sonne is. Amennyiben egy olyan helyet keresnénk, amely középkategóriás, jó minőségű, ugyanakkor kedvező árakat kínál, akkor a 3 csillagos Ariell Rad Und Familienhotel megfelelő választás lesz majd számunkra. Szintén sokan kedvelik a Ferienhotel Krainz szálláshelyet, és a kissé drágább, azonban minden luxust magában foglaló Amerika Holzer Am See-t.
Sankt Kanzian Budapesttől nem messze, alig 500 kilométerre fekszik, így autóval kényelmesen utazhatunk idáig.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sesto Fiorentino

Sesto Fiorentino település nem messze található Firenzétől, és Olaszországban, a Toszkán térségben helyezkedik el. Mivel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük