Kezdőlap » Mobil és tablet » Sony Xperia E1

Sony Xperia E1

A Sony Xperia E1 egy idei megjelenésű olcsó kategóriába sorolható mobilkészülék.

Ami a külső tulajdonságaira vonatkozik, 118 x 62,4 mm a mérete, a vastagsága pedig 12 mm. A súlya 120 gramm. Fekete, fehér és lila színben található meg az üzletekben.
A képernyője 4 hüvelyk, amelyet karcálló üveg véd a külső behatásoktól. Pixelsűrűsége 233 ppi.

Bluetooth 2.1-el rendelkezik, valamint microUSB 2.0-val, illetve Wi-FI 802.11 b/g/n található rajta.Mini-SIM kártya található benne. 2G, 3G és 4 G hálózat egyaránt elérhető rajta. Ezen kívül az alapfelszereltséghez tartozó GPS és a sztereó FM rádió sem maradhatott ki.

Elsődleges kamerája hátul van, amely 3.15 megapixeles.Geo-tagging kivitelezhető rajta. Első kamerával nem rendelkeik. 1 ,2 gigahertzes, kétmagos Cortex-A7 processzor található benne. A RAM 512 MB, míg a belső háttértár 4 GB (ebből 2 gigabájt használható fel), ami microSD kártya segítségével 32 GB-ig bővíthető. A grafikus processzora egy Andreno 302-es.

Az akkumlátora egy Li-lon 1530 mAh kapacitású akkumlátor, amely 530 órát bír ki készenléti módba, amennyiben a 2G-t használjuk, illetve 530 órát, ha 3G-t használjuk egy feltöltéssel. A beszélgetési idő 2G esetében 6 óra és 12 perc , míg 3G esetében 6 óra és 18 perc az az idő, amíg bekapcsolva marad a telefonunk egy feltöltéssel.

Nagyjából 30 ezer forintért már elérhető a piacon, szinte bármelyik telefonárusító üzletben vagy webshopokban megrendelhető. Akinek nincsenek túl nagy igényei, annak mindenképpen jó választás lehet.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Xiaomi Redmi Note

A Xiaomi Redmi Note egy hong-kongi gyártmányú készülék. Kialakítása alapján érintőképernyős,okostelefonról beszélhetünk. A SIM kártya …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük