Kezdőlap » Hotel » Solta szigete

Solta szigete

Solta egy Horvátországhoz tartozó sziget, amely a közeli nagyvárostól, Splittől nem messze, mindössze 15 kilométerre délre helyezkedik el. A sziget 55 ezer négyzetkilométeres területén körülbelül 1500 ember él, és nyaranta nagyon sokan érkeznek ide üdülni. Sokan csak úgy gondolják, ez a sziget a nyugodt, tökéletes családi nyaralásra a megfelelő célpont, ami több dolognak is köszönhető. Csodaszép strandok, még szebb tájak, és a könnyed pihenés átható érzése mindenkit idevonz, aki a nyaralási úti célját keresgéli éppen.

Hogyha Horvátországban szeretnénk vakációzni, akkor Solta szigete lehet a megfelelő helyszín ehhez, ahol igazán kellemes, életre szóló élményeket szerezhetünk. Amennyiben már csak a szálláshely kiválasztása áll előttünk, akkor nem kell aggódnunk, hiszen interneten keresztül megkereshetjük, és lefoglaltathatjuk a legjobb szállásokat a szigeten. A szálláshelyekből bőven akad választék, így már csak el kell döntenünk hogy exkluzív szállodában, vagy olcsóbb apartmanban szeretnénk majd megszállni, hiszen mindegyik fajtából akad elég nagy számú felhozatal.
Csak hogy néhány többcsillagos hotelt megemlítsünk, az elmúlt évek alapján sokan választották a Palace Derossi Hotelt, a Palace Hotel Trogirt, a Villa Lavandula Hotelt, valamint a Slavica Apartmant. Természetesen azok a helyek sincsenek háttérbe szorítva, ahol önellátó szállást kínálnak, így hogyha mi jobban kedveljük ezt a módszert, akkor nézzük meg a Logos Apartments Okrug Gornji, vagy az Apartmani Levarda Hotel Okrug Gornji szálláshelyek ajánlatait.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan utazhatunk könnyen repülővel?

Amikor egy repülőutat tervezgetünk, sajnos mindig van egy hátráltató tényező, ez pedig az utazáshoz szükséges …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük