Kezdőlap » Divat és szépség » Sminktippek királykék ruhához

Sminktippek királykék ruhához

A tökéletes outfithez a ruhánkhoz illő smink is hozzátartozik. Egy királykék ruhához különleges sminkre van szükség. Illik a kék szemhéjfesték a kék ruhához, vagy érdemes inkább másfele keresgélnünk a színpalettán? A megfelelő sminktippek segítségével a jó fellépés, a harmonikus megjelenés garantált.

A megfelelő alapozás a sminkelés alfája, és omegája. Kezdjük egy olyan alapozóval, ami illik az arcbőrünkhöz. Ezután következnek a szemek: kimondottan szép, harmonikus látványt nyújt, ideális egységet alkot, ha a ruha színárnyalata a sminkben is fellelhető. Figyeljünk azonban arra, hogy a szemfesték, és a ruha színe ne csak hasonló, hanem lehetőleg azonos legyen: ez az egyik legfontosabb sminktipp, ha a feltűnő színű ruhát hangsúlyos sminkkel kombináljuk.

Profibban hat a szem árnyékolása, ha két különböző árnyalatot használunk, egy sötétebb, és egy világosabb kéket. Az alapozót sokan elfelejtik, pedig fontos: tartósabbá teszi a szemhéjpúdert. A világosabb színt a szemhéj mozgó részére vigyük fel, a sötétebb árnyalattal a szemhéj redőjét hangsúlyozzuk.

A szempillaspirál használata az összes sminktípushoz fontos. A kék szemfestéshez a klasszikus fekete szempillafestés, mint mindig, most is kitűnő választás. Feltűnőbb, meglepő látványt nyújt, merészebbeknek ajánlott a kék szempillaspirál. Ahhoz, hogy a kék szemfestés, és a kék ruha megfelelően érvényesüljön, a szánkat ne hangsúlyozzuk a sminkkel. Egy szolidabb szájfény, vagy egy nude árnyalatú rúzs ideális, hogy feltegye a koronát a megjelenésünkre.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csík bogarak

A bogarak földünk leginkább nem szeretet fajához tartoznak.Nagyon sokan félnek tőlük pedig ezeknek a kis …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük