Kezdőlap » Divat és szépség » Smink zöld ruhához: így lehet tökéletes a megjelenésünk

Smink zöld ruhához: így lehet tökéletes a megjelenésünk

Szalagavató, esküvő, vagy ünnepi gála: a különleges eseményeken mindannyian a legjobb formánkat szeretnénk nyújtani. A tökéletes megjelenéshez nemcsak a megfelelő ruha kiválasztása a fontos: az is számít, hogy a smink színei összhangban legyenek öltözetünkkel. Milyen stílus illik a zöld színű ruhákhoz?

Aki egy feltűnő, zöld ruha mellett dönt, garantáltan felkelti a figyelmet: emiatt rendkívül fontos, hogy a smink is passzoljon a ruházathoz. Az alapozóra, a szemhéj-, és a szájfestésre egyaránt ajánlott odafigyelnünk.

Sminktippek a harmonikus külsőhöz, zöld ruhában
A zöld ruha elsősorban a barnább árnyalatú bőrön mutat jól. Aki sápadtabb bőrszínnel rendelkezik, és ragaszkodik a zöld öltözékhez, érdemes a fontos esemény előtt egy kis színt varázsolnia az arcra, és a bőrre. A különböző önbarnító krémekkel, vagy néhány szoláriumlátogatással ez könnyen elérhető. Ha nem üt el az eredeti bőrszínünktől, az arcbőrre használhatunk színezett nappali krémet. A barackszínű rúzs kiemeli a zöld szín frissességét.

Ahhoz, hogy a ruha zöld árnyalatát megfelelően hangsúlyozzuk, a szemhéj festéséhez válasszunk melegebb színárnyalatokat. Különösen szépek a barna, narancs, vagy rézvörös szemhéjpúderek. Merészebbek ezzel szemben a ruhához illő, zöld szemhéjpúderrel is próbálkozhatnak.

A szemfestéket a felső szemhéjra, a szempillák tövébe húzott tusvonallal, és egy fekete szempillaspirállal tehetjük teljessé. Az ajkak festésénél a jelszó a visszafogottság: egy halványabb rózsaszín tónusú rúzs, vagy szájfény, illetve a már említett barackszín kitűnő választás.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Alap sminkkészlet, VEDD :)

Amikor egy kislány elkezd hölggyé válni, elkezd élénken érdeklődni a téma iránt, ez természetes, hisz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük