Kezdőlap » Divat és szépség » Smink tippek kék szemhez

Smink tippek kék szemhez

A kék szem különleges , csábító , elegánsá, és érzékivé teszi a nő pillantását . De mit tegyünk , hogy a már így is gyönyörű szemünk még hívogatóbb és igézőbb legyen ?
A kérdésre most megadjuk a választ .

Vannak színek amik kiemelik a kék szem színét és még figyelemfelkeltőbb hatást érnek el . Ilyen például a barna vagy akár a bronz , bár utóbbit inkább a szakemberek nyári használatra ajánlják .
Természetesen nem csak a barna a kék szeműek színe . Itt van még a kék is . Igen bizony , sokan nincsenek elragadtatva a gondolattól , hogy ugyan olyanra legyen kifestve a szemhéjuk , mint amilyen a szemük színe , de higgyük el , igenis , csodásan mutat.

A kék a kékkel egy olyan kombinációt alkot meg , amiáltal a szemünk szinte ” kiugrik a helyéről ” . Sok nő festi a szempilláját , spirált vagy éppen tust használnak . Ezt a kék szeműeknek is ajánlott , hiszen hangsúlyozni tudjuk szemünk meseszép kékjét . A kék szemhez szinte minden szín passzol , lehet játszani a színekkel . Ki lehet próbálni akár a lilát , sárgát , pirosat is .

De ami igazán kiemeli a szemünk kékségét az a füstös szem . Ez az a fajta smink az , ami minden szem színt pazarrá varázsol . Egy kis fekete vagy szürke szín és ellenálhatatlanná tudunk válni . Nincs olyan férfi , aki ne esne kábulatba egy ilyen tekintet láttán . Természetesen minden szem úgy lehet igazán szép , ha párosul mellé egy szépen ápolt és rendszeresen tisztított arcbőr is . Ezért fokozott figyelmet szenteljünk a tökéletes smink elkészítése mellett a bőrápolásra .

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tippek az otthoni hajfestéshez

A fodrász helyett sokan választják az otthoni hajfestést. Néhány dologra érdemes odafigyelni, hogy megfelelő eredményt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük