Kezdőlap » Divat és szépség » Smink barna szemhez

Smink barna szemhez

Több cikkben olvashatunk különböző szem színhez smink tippeket . A mostani cikkben a barna szemű hölgyeknek kedveskedünk , mivel az Ő szemszínükhöz illő sminktanácsokat foglaljuk össze. A barna szem is gyönyörű tud lenni , ha igézőek vagy ha igézően vannak kifestve . A barna a világon a leggyakoribb szín , de az egyik legcsodásabb is . Titokzatos , misztikus és még rengeteg különlegességet rejt magában . Ahhoz , hogy ezeket a rendkívüli tulajdonságokat felszínre csalogassuk több taktikát is alkalmazhatunk .

Az egyik ilyen például , ha hagyjuk érvényesülni a szem színét és nem nyomjuk el , különböző színekkel . Minden barna szemű hölgynek nagyon jól tud állni egy natúr smink . Ez csupán szempillaspirált , púdert és egy kis szájfényt foglal magába , de ezek éppen elegendőek ahhoz , hogy a szemre irányítsák a figyelmet . Ha kicsit vadulni szeretnél , bevethetsz erősebb rúzst is , ez lehet akár tűz piros is , de ebben az esetben ne használj a szemednél is erős szemhéjpúdert , mert az úgy már nagyon mű hatást kelt .

A gyönyörű barna szemű lányok szinte bármilyen színnel sminkelhetik magunkat , viszont egy valamire nagyon kell figyelni , hogy sajnos nekik a kék szín egyáltalán nem előnyös … sőt , csak nagyon kevesüknek áll jó A másik ilyen mumus lehet még , ha ugyanolyan barnára festik a szemhéjukat , mint amilyen a szemük színe . Ez sem a legelőnyösebb , ezért mindig próbáljunk meg vagy világosabb vagy sötétebb barnát választani . Ha a fentieket betartod , akkor nincs miért aggódnod , mert csodásan fogsz festeni , és mindenki a Te elbűvölő szemeidet fogja csodálni .

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Alap sminkkészlet, VEDD :)

Amikor egy kislány elkezd hölggyé válni, elkezd élénken érdeklődni a téma iránt, ez természetes, hisz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük