Kezdőlap » Divat és szépség » Smink: Alapozás 1X1

Smink: Alapozás 1X1

Mikor meghatároztuk a bőrtípusunkat, akár szakember segítségével, akár a nagyon praktikus drogériákban fellelhető lakmusz-papír szerű tesztcsíkokkal, és eldöntöttük mit várunk el az alapozónktól, pl. fiatalos bőrünket még üdébbé tegye, a halvány bőrpírt, netán szeplőket halványítsa, hidratáljon is, vagy az esetleges bőrhibákat tökéletesen elfedje, netán tartson egész nap, frissen, mattul, és lehetőleg az éjszakai partizást is az archoz ragaszkodva bírja, vagy akár egy tetoválást is eltüntessen, no akkor, de csakis akkor nyakunkba vehetjük a drogériát.
Fontos a személyes “kontakt”, így sem lesz egyszerű, de interneten keresztül gyakorlatilag lehetetlen, tuti csalódás és pénzkidobás – az már egy másik kérdés, ha megtaláltuk a tutit, pontos névvel, cikkszámmal felfegyverkezve utánanézhetünk a neten, mindig van, lesz, ahol olcsóbb…

A legfontosabb, hogy smink nélkül lássunk neki a vadászatnak, maximum ahová nagyon muszáj, kerülhet korrektor, de más nem. Ha nem megoldható, lehet próbálkozni a csuklónál, de ott korántsem olyan a bőrünk tónusa, mint az arcon, különösen nyáron nem.

Válasszunk ki néhány színt, amit megfelelőnek érzünk, néhány – amit meg tudunk jegyezni, és sétáljunk ki a boltból, hiszen az áruházi mesterséges fény nem a valós árnyalatot mutatja, csak a termékek mutatnak jól alattuk :)
Válasszuk ki azt, amely legkevésbé tér el a saját bőrszínünktől, az lesz a tökéletes választás.

A tökéletes alapozást kövesse a tökéletes púder és a korrektor, ezek hiányában rövid időn belül búcsút inthetünk üde arcunk látványától.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A haj

” Ha van valami a világon ami nem tartós, az a tartó hullám” ( Kunze) …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük