Kezdőlap » Hotel » Siklósi apartmanok

Siklósi apartmanok

Siklós Baranya megyében lévő város, amely az ország déli területén található, nagyon közel a horvát határhoz. A városban több apartman is a rendelkezésünkre áll, így hogyha az ország legdélebbi városát szeretnénk szemügyre venni, ezen szálláshelyek jó körülményeket, és megfelelő szállást biztosítanak nekünk.
Az apartmanok a város központi területén vannak elhelyezve, mindegyik kedvező árfekvéssel, és nagy alapterületű, kényelmes kialakítással rendelkezik. Hogyha több mint egy éjszakára maradunk, akkor már kedvezményben is részesülünk, így még jutányosabb áron juthatunk szálláshoz.

Az apartmanok minimum 50 m2 alapterületen terülnek el, melyek között vannak luxus kialakításúak, és hagyományosabb házak is. Hogyha csak egy szobára van szükségünk, és nem szeretnénk kibérelni egy egész apartmant, akkor is a rendelkezésünkre áll a Rolléder Luxus Apartmanház. Minden szálláshely előtt díjmentesen használható kövezett parkoló található, valamint a környéken buszmegálló, benzinkút, és szupermarketek. A vendéglő déli oldala a híres Siklósi várra néz, ahol minden évben megrendezik a Tenkes- kapitány előadást, erre az időszakra mindenképp előre érdemes foglaltatni szállást. Siklós napjainkban egyre népszerűbb turisztikai úti cél, köszönhetően nemrégiben épült Gyógy-, és termálvizes Strandfürdőnek. Hogyha megtetszett a település, és szeretnénk ide eljönni, akkor a Rolléder Luxus Apartmant érdemes választanunk szállásként, hiszen itt akár már 8000 Ft-tól kaphatunk szobát egy éjszakára.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Egy német nagyváros, Heidelberg

A Neckar völgyben található város két partját három híd köt össze, ezek közül az Alte …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük