Kezdőlap » Hotel » Síeljünk Ausztriában

Síeljünk Ausztriában

Síelni Ausztriában egy nagyszerű program lehet, ami ráadásul rendkívül kedvező is egyben, hiszen az osztrák pályák nincsenek messze, így utaznunk sem kell sokat. Ausztriában sokkal nagyobb sípályákkal, sőt, síparadicsomokkal várják a sport szerelmeseit mint hazánkban, így mindenképp érdemes ide elutaznunk.
Nem árt körülnézni, hogy mely városba, és mely síparadicsomba szeretnénk ellátogatni, hiszen hogyha még kezdők vagyunk, akkor nem szükséges a drágább helyre menni.

Közel van például Graz városa, amely egy igazi nagyváros, itt számos szép szálloda található, ahol még viszonylag jó áron meg is tudunk szállni. A városban található például a Hotel Strasser, amely egy háromcsillagos szálloda, nemcsak elismert, de sokak által kedvelt szálláshely. Ami a síparadicsomokat illeti, mindenképp érdemes kipróbálnunk Gaberlt, ahol öt napra válthatunk síbérletet felnőtt, és gyerek árkategóriában. Itt három pályán szánkázhatunk, melyekhez külön sílift is tartozik.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük