Kezdőlap » Hotel » Sesto Fiorentino

Sesto Fiorentino

Sesto Fiorentino település nem messze található Firenzétől, és Olaszországban, a Toszkán térségben helyezkedik el. Mivel Olaszországnak ezen környékén szinte minden településnek gazdag történelmi múltja van, ezért Sesto Fiorentino kiváló utazási célpont lehet azok számára, akik szeretik felfedezni a régi kultúrát még a mai napig őrző településeket.

Sesto Fiorentino városában megtalálunk minden típusú szálláslehetőséget, vannak itt panziók, hotelek, apartmanok, melyek igyekeznek minden igényt kielégíteni. Sokan csoporttal érkeznek ide, hiszen így olcsóbb az utazás, és olyan szálláshelyet is ki tudnak bérelni jó áron, mely elit szolgáltatásokat nyújt. Több jó minőségű szállás található a környéken, sokak körében népszerű például a Tenuta Lonciano Farmhouse, a Casavaliversi Bed & Breakfast, valamint a Corte Dei Galli Bed & Breakfast is. Ugyancsak sokan szállnak meg a Hotel Ibis Firenze Nord Aeroporto szállodában, és a Novotel Firenze Nord Aeroporto hotelben is, amely sokszor kínálja szobáit ár csökkentve, igencsak jutányos összegért. Azok, akik a jobb minőségű szállásokat kedvelik, tekintsék meg a 3-4 csillagos hotelek ajánlatait, mint a Hotel Villa Villoresi, a Hotel Villa Stanley, vagy a Tenuta Lonciano.

Sesto Fiorentino városát érdemes kicsit körbejárni, hiszen így megtekinthetjük a helyi nevezetességeket, és néhány történelmi látnivalóval is gazdagabbak leszünk. Hogyha megkérdeznénk egy itt élőt, melyek a legfőbb látványosságok, biztosan megemlítené a Pieve di San Martino templomot, a város területén található etruszk emlékeket, a 7. századból származó Tomba della Montagnola-t, valamint a nagyon régóta itt álló kastélyt is, mely a Palazzo Pretorio nevet viseli.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük