Kezdőlap » Hotel » Schwaz

Schwaz

Schwaz városa Ausztriában található, hazánk fővárosától körülbelül 700 kilométerre helyezkedik el a Tiroli régióban. Lakossága kicsivel több mint 11 ezer fő. Régen itt ennél sokkal többen laktak, mivel a középkorban a környéken rengeteg bánya volt, ahol réz-, és ezüstkitermelés folyt. Ennek jegyeit a mai napig felfedezhetjük nem csak a városban, hanem a táj látványképében is.
Schwazban a bányászatnak külön emléket állítottak több szoborral, és egy bányászati múzeummal is. Legfőbb látványossága a Rathaus, és egy több mint 700 éves templom, a Stadtpfarrkirche Unserer llieben Frauen Himmelfahrt.

Aki ide szeretne utazni, annak több választási lehetősége is van hogy hol szálljon meg. A település középpontjában található például a 3 csillagos Stay Inn Hotel, és a helyiek körében népszerűnek tartott Naturhotel Grafenast. A 2 csillagos helyek között érdemes kiemelni a Wellnesshotel Schwarzbrunn-t, és a Gasthof Einhorn Schaller-t. Sokan, akik ide jönnek vakációzni, szívesen szállnak meg a turisták egyik kedvenc helyén, a Goldener Lowe Gasthof-ban, ahol rendkívül jó szolgáltatás, szép szobák, és kedves személyzet várja a vendégeket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az angol érsekség városa, Canterbury

Canterbury városa délkelet Angliában található, közel van a Stour-folyóhoz. Canterbury városának a gazdaságát elsősorban a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük