Kezdőlap » Hotel » Sant Vicenc de Montalt

Sant Vicenc de Montalt

Barcelona közelében található a Földközi-tenger partján Sant Vicenc de Montalt. Ezt a kis települést mindössze 5500-an lakják, azonban a nyári időszakban ez a szám a duplájára szokott növekedni. Ez annak köszönhető, hogy kiváló homokos tengerparttal rendelkezik, ami csak úgy vonzza ide a turistákat. Másrészt pedig Barcelona közelsége miatt is sok turista érkezik csak egy-két napra fürdőzni egyet, és a drága katalán városból inkább ebben a kis falucskában szállnak meg fele annyi összegért cserébe.

Hogyha ide jövünk, a legnépszerűbb szállodában érdemes megszállnunk, a négycsillagos Montaltmar Hotelben, amelynek saját golfpályája van, és egy kis bevásárló utca is található a közelében. A kis városka egyik látványossága a helyi kastélyszálló is, a Castell De l’Oliver, valamint a Dalt Hotel, amely egy régi épületben kialakított szálláshelynek ad otthont, igazán romantikus szobákat bérelhetünk ki itt, a tengerre néző ablakokkal. Hogyha tudunk spanyolul, akkor persze a helyi emberektől is kérhetünk szálláshelytippet, hátha tudnak egy-két kiadó szobát a környéken.
Sant Vicenc de Montaltra akkor érdemes ellátogatnunk, hogyha egy nyugodt környezetben szeretnénk élvezni a csodás spanyol tengerpartot, egy olyan helyen, ahol nincs körülöttünk a nagyvárosok állandó nyüzsgése, és sok látnivaló, valamint programlehetőség adódik.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük