Kezdőlap » Hotel » San Pol de Mar

San Pol de Mar

San Pol de Mar Spanyolországban található kisváros, amelyet az tesz érdekessé, hogy közel van Barcelonához. Egészen pontosan 50 kilométer van a két település között, így hogyha szeretnénk autóval és vonattal is eljuthatunk egyik helyről a másikra, viszonylag rövid időn belül. A városnak nincsen különösebb vonzóereje, esetleg a közelsége a katalán központhoz, viszont itt sokkal olcsóbban találunk meg mindent, kezdve a szállástól az éttermekig. San Pol de Mar egy tipikusan olyan város az országban, amely egyre inkább kezd a turizmusra berendezkedni, de még nem annyira felkapott, így olcsó.

Hogyha a városkába szeretnénk szállást foglalni, menjünk el egy utazási irodába, vagy nézzünk utána az interneten, hiszen így könnyen átfogó információkat szerethetünk. Például kiemelkedő ajánlatokkal várja a főszezon után a 3 csillagos Gran Sol Hotel a vendégeit, amely elsősorban családbarát helyként hirdeti magát, így hogyha családostul szeretnénk utazni, ez megfelelő választás lehet számunkra. Több félpanziós ajánlat is van még a városban, például a Hotel Bon Repós, amely egy 3 csillagos szálláshely. Itt nemcsak jó áron juthatunk szobához, de még a hotel saját medencéjét is használhatjuk, valamint a tengerpart sincs túl messze innen.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zalakaros, a fürdőváros

Zalakaros, egy igazi fürdőváros, népszerű turistacélpont, amely Zala megyében található, az ország délnyugati részén. Népszerűségének …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük