Kezdőlap » Hotel » San Diego szállásai, és nevezetességei

San Diego szállásai, és nevezetességei

San Diego az Egyesült Államokban található 8. legnagyobb város, ahol egész Kalifornia állam egyik legnépszerűbb partját találjuk, ezért rendkívül népszerű turistacélpont ez a hely, nemcsak az európai, hanem a más országokból érkező turisták számára is. A Csendes-óceán partján fekvő nagyváros az ország legnyugatibb területein helyezkedik el. Aki San Diego-ba érkezik, biztosan megtalálja majd magának a legjobb szállást, hiszen itt bőséges választék akad az egyszerű turista, üzletember, vagy átutazó számára is, de természetesen aki luxusra vágyik, itt azt is megtalálja.
A város legjobb szálláshelyeit érdemes megemlítenünk néhány gondolat erejéig, ezért nézzük is meg melyik a legnépszerűbb hely itt. A 4 csillagos Hilton San Diego Resort & Spa kapta a legnépszerűbb szálloda díját az elmúlt években, legalábbis a luxust kínáló hotel vendégei erről tanúskodtak. Igazi kaliforniai álomban érezhetjük magunkat, hogyha a 3 csillagos Gaslamp Plaza Suites-t választjuk, mely kicsivel olcsóbb az előzőnél. Ugyancsak a luxus hotelek sorában említhető meg a 4 csillagos, exkluzív és meglehetősen drága Hilton San Diego Bayfront is, melyben akár már 80 ezer dollár/éjszakáért is megkaphatjuk az egyik szobát az 1000 közül. Aki nem pont a luxusra vágyik, az kedvezőbb árú vendégházakat is talál San Diego-ban, mint például a 2 csillagos Heritage Inn-t, mely még kiemelt időszakokban sem viszi fel az árait. Szintén olcsó a Good Nite Inn Sea World, mely talán nem olyan minőségi, azonban 1-2 éjszakát eltölthetünk itt, ha épp a szálláson kívánunk spórolni. Ugyancsak 2 csillagos a Mission Valley Resort, melyről a vendégkönyvben csak pozitív véleményeket olvashatunk, így akár azt is kijelenthetjük, hogy ez az olcsó helyek közül a legjobb.
San Diego-nak több kikötője is van, köztük hadikikötők, és bázisok is. A város látványosságai köthetők a tengerparthoz, azonban az egész területén találunk nevezetességeket, és olyan helyeket, melyet mindenképp érdemes meglátogatni, ha ebben a városban járunk. A San Diego University egész Kalifornia államban közkedvelt hely, ezért érdemes vetni rá egy pillantást, hiszen nemcsak a látnivalók között említik több helyen, de a turisztikai értékét is növeli a városnak. Több híres park is található San Diego-ban, például a Balboa Park, valamint a város egyik leghíresebb szabadtere, a Belmont amusement park, mely tulajdonképpen egy szórakoztató létesítmény, egy vidámpark. Az egész USA-ban híres az itt található óriási nagy állatkert, a San Diego Zoo, azonban a városban megtekinthető még egy vadaspark, a San Diego Wild Animal Park és a helyi tengeri élővilágot bemutató SeaWorld San Diego. Aki a hely történelmére lenne kíváncsi, látogasson el az Old Town San Diego State Historic Park-ba, vagy nézze meg a Mission San Diego de Alcal-t, ahol sokak szerint érezhető a város spanyol hatása.
Minden évben számos rangos eseménynek ad otthont ez a város, például San Diego-ban rendezik meg a Comic-Con-t, a Buick Invitational golfbajnokságot, az utcai kiállítást és egyben vásárt a San Diego/Del Mar Fair-t, valamint az egyik legnagyobb helyi zenei fesztivált, a Street Scene Music Festival-t is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Brugge nevezetességei

Brugge városa Belgiumban található, az ország nyugati részének, illetve a flamand régiónak a legnagyobb települése. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük